Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona ven un oli d’oliva que té dos premis mundials per la seva qualitat

Mercadona té a la venda un oli d’oliva verge extra que ha guanyat dos premis internacionals per la seva excel·lent qualitat i que costa menys de quatre euros.

L’oli d’oliva és un aliment molt saludable

L’oli d’oliva és un bàsic de la dieta mediterrània i és el complement ideal per qualsevol ocasió, per amanir, per fer verdures a la planxa i una infinitat d’opcions més. D’altra banda, és un producte molt saludable, ja que té una gran quantitat de nutrients i vitamines.

Es tracta d’un dels productes més envejats en l’àmbit internacional, ja que a Catalunya tenim la gran sort de poder aconseguir-lo a tot arreu a bon preu, fet no tan usual a la majoria de països. No obstant això, no tots els olis d’oliva són de bona qualitat i, per aquest mateix motiu, la cadena de supermercats Mercadona s’ha posat les piles i ha posat a la venda un oli d’oliva d’una qualitat excel·lent i que, de fet, ha guanyat dues medalles d’or.

Oli d’oliva verge extra Casa Juncal Cosecha Temprana

Es tracta de l’oli d’oliva verge extra Juncal Cosecha Temprana, produït per Aceites Oro Bailén Galgón 99 SLU, un producte només costa 3,95 euros i que té un sabor increïble que ha estat capaç de captivar els paladars més exigents. De fet, ha guanyat una medalla d’or a la New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) per la seva qualitat excepcional i la seva “aroma intensa a oliva verda i herba acabada de tallar, amb un sabor persistent i harmoniós”.

Oli d’oliva verge extra Juncal Cosecha Temprana / Mercadona

Ha guanyat dues medalles d’or internacionals per la seva excel·lent qualitat

Però aquest no ha estat l’únic premi que ha guanyat i, de fet, també ha guanyat una medalla d’or al concurs London International Olive Oil Competitions (LIOOC), ja que els membres del jurat han considerat que aquest producte “integra les diferents fases de producció per assegurar una traçabilitat des de la total formació del fruit a l’arbre fins a l’envasat i comercialització del producte final, aconseguit així un excel·lent oli”.

Mercadona aposta pels productes de proximitat i, per aquest mateix motiu, aquest oli d’oliva és de producció internacional i es produeix en unes finques del parc natural de Sierra Morena, a Jaén. Aquest oli d’oliva verge extra es pot trobar a les botigues físiques de la cadena de supermercats Mercadona.

Productes per accelerar el bronzejat de Mercadona

Aquest no ha estat l’únic producte de Mercadona que ho ha petat últimament i, de fet, aquesta cadena ha triomfat amb altres productes que són ideals per l’estiu com, per exemple, les càpsules que t’ajudaran a accelerar el bronzejat i a lluir la pell morena a l’estiu que es poden comprar per un preu ridícul. També ha posat a la venda un oli bronzejador per protegir-te del sol i posar-te morè a la vegada i que, igual que l’oli d’oliva verge extra d’aquest article, es pot comprar per menys de quatre euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *