Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona té una nova infusió que t’ajuda a prevenir refredats

El món de les infusions és a l’ordre del dia i cada vegada són més els supermercats que aposten per una àmplia gamma de camamilles i tes diferents per als seus clients. Per descomptat, Mercadona no es queda enrere en aquesta cursa comercial i és un dels supermercats que més varietat tenen d’aquests productes.

Un dels últims que han tret al mercat és la Infusió sabor poma i canyella d’Hacendado. Una capsa amb 20 sobres que pots tenir a la teva casa per només 1,30 euros i que t’ajudarà sobretot si vols prevenir els refredats d’aquesta tardor.

Infusió de canyella i poma|illa

Una gran varietat de sabors i objectius diferents

Aquesta infusió sabor poma|illa i canyella s’uneix a una llista inacabable de sabors diferents que posseeix Mercadona als seus supermercats on podem trobar infusions de tot tipus: de sabor pinya colada, amb cítrícos, amb cúrcuma, sabor a mango, te negre amb sabor canyella, infusions de farigola, de poliol, d’anís, de menta, de fruits vermells i un llarg etcètera.

Si bé cal saber per a què es volen utilitzar les infusions ja que hi ha per a tot tipus d’usos. Podem trobar per a quemargrasas, per dormir, per cuidar la pell, per relaxar-nos, per sadollar la gana, per prevenir alguns tipus de càncer, com a substitutius de l’alcohol o del cafè, per portar-nos a altres països com el mate, per anar al lavabo o per tenir un rendiment nocturn més gran.

Al final podem trobar tot un món en un sobre de te i és per això que hem de saber molt bé per a què són i què busquem en ells. En aquest cas aquesta nova infusió d’Hacendado amb sabor poma i canyella ens ajudarà sobretot a alleujar els símptomes del refredat, però també per relaxar els nostres músculs pel que pot ser un producte molt interessant per només 1,30 euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *