Mercadona té una infusió que t’ajuda a aprimar-se amb ingredients 100% naturals

Mantenir una bona línia no és gens fàcil. Exigeix total constància, molt esforç i sacrificis en el dia a dia que no tots ni totes estan disposades a suportar. De fet, fins i tot els i les més fidels a dietes i rutines esportives tenen algun dia de debilitat.

En aquest sentit, val a dir que un gruix important de la població ha modificat els seus hàbits alimentaris en els últims temps. Des que va esclatar la pandèmia del coronavirus, han augmentat la venda d’aliments frescos i naturals, així com un descens en el consum de productes ultra processats. S’ha produït certa conscienciació en la importància de mantenir fort el sistema immunològic.

Mercadona té a la venda una infusió que t’ajuda a mantenir el teu pes ideal

Una millora en l’alimentació que es tradueix en un millor estat de forma, i que ha portat a molts/as a potenciar aquesta vida saludable i a millorar el seu estat i aspecte físics.

Si ets d’aquest grup, és possible que estiguis buscant algun producte natural que t’ajudi en la teva posada al punt. Que et doni una empenta i que mantenir la línia no es faci tan costa amunt. Doncs bé, a Mercadona trobaràs un producte que t’ajudarà a mantenir el pes ideal.

Es tracta de la Multinfusión delgaxan de la marca Pompadour. Un producte natural que t’ajudés a mantenir la línia de forma fàcil i eficaç.

Cada dosi costa només 9 cèntims

Aquesta multinfusión se’n ven a Mercadona en capses de 25 bossetes d’1,5 grams cada una a un preu de 2,25 euros. És a dir, cada infusió et costarà 9 cèntims.

La seva preparació és tan senzilla com la de qualsevol infusió. Només has d’abocar aigua bullint sobre la bosseta i deixar-la en infusió entre 5 i 8 minuts.

En tot cas, has de saber que el productor recomana la ingesta d’una bosseta al dia, així com no prolongar el seu consum més de 6 setmanes seguides. A més, majors, nens, embarassades dones en període de lactància han d’evitar el seu consum. I recorda que és una ajuda, amb la qual cosa ” no substitueix una alimentació variada i equilibrada ni una forma de vida sana”.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *