Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona posa a la venda una confitura que reforça les nostres defenses

La carbassa és una de les hortalisses més populars a la tardor. I no només perquè siguin les protagonistes en la nit de Halloween. Ho és també pel seu alt contingut en substàncies beneficioses per al nostre organisme. Per això l’OMS recomana el seu consum encaridament. I a Mercadona tens un producte per consumir-la d’una forma que t’encantarà

La carbassa té el seu origen al continent americà. Comparteix propietats amb altres hortalisses com el carbassó, el cogombre o la síndria, entre d’altres. Vessa vitamines i minerals. I té un contingut molt baix en calories.

La carbassa és l’hortalissa estrella de la tardor

Existeixen molts tipus de carbassa. Per exemple, la verda espanyola o la de coll torçat, entre d’altres. I també has hi ha de diferents mides. Però totes elles són riques en zinc, magnesi i diferents vitamines. Propietats que atorguen nombroses propietats.

Per exemple, reforcen el nostre sistema immunitari i ens ajuden a prevenir diverses malalties com a refredats, refredats, o grips. A més, el seu alt contingut minerals i vitamines el converteixen en un aliment molt potent en antioxidants.

D’altra banda, la carbassa millora el nostre sistema cardiovascular. Ajuda a regular la tensió arterial i el colesterol, mentre ajuda a prevenir l’angina de pit.

Però això no és tot. La carbassa també influeix en el nostre aparell digestiu, ajudant a evitar gastritis, úlceres i restrenyiment.

Mercadona ven una confitura amb alt contingut en carbassa

I n’hi ha més. La carbassa també millora la nostra salut ocular. Prevé cataractes, fotofòbia o ceguesa nocturna. I també ajuda a millorar el funcionament de l’aparell urinari, prevenint cistitis, càlculs renals o retenció de líquids.

Confitura de carbassa d’Hacendado a la venda a Mercadona

Unes propietats que també trobaràs en la confitura de carbassa que pots trobar a Mercadona. Es comercialitza sota la marca hisendat i es ven en pots de 280 grams. Cada un d’ells costa només 1,70 euros. I atenció a la seva composició, perquè compta amb un 54,2% de carbassa.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *