Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona llança el cocktail més potent contra la cel·lulitis: acomiada’t de la pell de taronja

Mercadona ha posat al mercat una bomba que revolucionarà el mercat de la salut per menys de 10 euros. I és que l’empresa de Juan Roig, per mitjà de la seva associada Deliplus ha creat un cocktail d’actius per millorar la nostra cel·lulitis.

Aquest Tractament corporal intensiu Meso-Anticelulítico concentrat de Deliplus consta de 15 ampolles| i té un preu de 8,5 euros la capsa. Ens ajudarà a més d’a reduir la cel·lulitis a eliminar la pell de taronja i a tenir una pell més tersa. Un combo molt interessant per al nostre cos.

Els actius d’aquest tractament de mercadona són molts: ens ajuda a cremar greixos sobrants, té un efecte tonificant a la nostra pell, és antioxidant, ajuda l’eliminació del ferro que s’acumula per excés de teixit grau i ajuda a accelerar el metabolisme.

Tractament de Deliplus

Com apliquem el tractament

En aquest cas tenim dues opcions amb el producte de Deliplus que dependran sobretot de la velocitat que vulguem donar-li el mateix.

Si tenim molta cel·lulitis, podem aplicar un vial de manera diària sobre les zones que volem reduir cel·lulitis durant 15 dies. Com sol ser habitual apliquem el tractament amb massatges en cercle que permetin que s’absorbeixi tot el concentrat. En 2-3 minuts hauria de ser suficient.

Si la nostra cel·lulitis no és gaire vistosa, llavors podem barrejar el concentrat amb la crema corporal que estiguem utilitzant i fer el massatge a la zona una vegada al dia.

Amb aquells 15 dies que proporcionen els 15 vials que venen a la caixa haurien de ser suficient per veure resultats evidents.

Per descomptat, tot aquest tractament sense una dieta equilibrada i alguna cosa d’exercici ens costarà molt que es noti per la qual cosa cal cuidar-se perquè es potenciïn els efectes que ofereix el producte de Deliplus.

L’article ho podem trobar ja a tots els supermercats Mercadona d’Espanya i tambien el podem adquirir a través de la seva pàgina web oficial. L’empresa de Juan Roig ens torna a ajudar en la millora de la nostra cura física a un preu assumible per a qualsevol economia.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *