Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona et transporta a la teva infantesa amb tres novetats

Pels amants del formatge, els petits i cremosos triangles dins la capsa rodona són un article imprescindible als carros de la compra. No importa si ets nen, jove o adult, els formatgets sempre han estat presents a la teva vida i sempre hi seran. 

Ja feia temps que cadenes de supermercats com Carrefour havien desenvolupat la seva versió de marca blanca, però Mercadona havia mantingut en exclusivitat els productes d’El Caserío, inclosa la segona marca de Kraft, Quesilete.

Els formatgets de Mercadona 

Però això ara ha canviat. La cadena de l’empresari valencià Juan Roig ha fet el salt i ha decidit cobrir aquest producte a la secció de formatges. 

Els amants d’Hacendado estan de sort, el seu requeriment ha estat escoltat i podran gaudir no només del lot tradicional, el de la nostra infantesa, sinó que ara podrà escollir entre 3 formats diferents de formatges. 

3 formats diferents

El bàsic, el més esperat, formatgets de porció regular. Aquesta capsa de color blau pàl·lid compta amb 24 unitats i té un preu d’ 1,65 euros. 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Una publicación compartida de Novedades Mercadona (@novedades.mercadona)

 

La versió Light

Per aquells que vulguin una opció més lleugera, Mercadona presenta la modalitat de formatgets light

Aquesta, de color rosa clar, utilitza el format de 16 porcions i abarateix el seu cost fins als 1,25 euros. 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Una publicación compartida de Novedades Mercadona (@novedades.mercadona)

 

Formatgets sense lactosa

Finalment, és just que tothom pugui gaudir dels plaers que aporta el formatge. És per això que els intolerants a la lactosa també tindran un producte especialment dedicat a ells. 

La capsa és de color lila, té 8 unitats i un preu d’1,25 euros. 

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Una publicación compartida de Novedades Mercadona (@novedades.mercadona)

 

 

Tots utilitzen la denominació Hacendado i tenen el nom de formatgets, la qual cosa no és habitual entre els fabricants, ja que, tècnicament, segons el Reial Decret 1113/2006, que regula l’etiquetatge dels formatges i formatges fosos, els formatgets entrarien, com els tranchetes, dins dels formatges fosos

 

Els formatgets, aliments ultraprocessats 

Val a dir que, avui dia, es posa molt la lupa sobre aquest tipus d’aliments  (els tranchetes o làmines de formatge fos) perquè hi ha sospites de què el seu consum habitual podria no ser aconsellable per nens.

 

 

Imatge principal,  formatge / Getty Images

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *