Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona desafia McDonald’s i companyia amb una nova línia ‘fast food’: per menjar en 2 minuts

A la cadena de menjar ràpid McDonald’s li acaba de sortir un perillós i dur competidor. Es tracta de Mercadona. La cadena de supermercats de Juan Roig també té a la venda una sèrie de plats llestos per al seu consum. I els plats no superen els 4 euros.

A Mercadona segueixen molt atentament les tendències dels consumidors. Així poden reaccionar a temps quan un producte no agrada o si, al contrari, és demandat pels clients.

Mercadona també s’apunta al menjar ràpid

En aquest sentit, a la cadena valenciana saben que una de les coses que més preen els seus compradors és el temps. En aquest sentit, el perfil de la majoria de clients de Mercadona és dels que volen anar a comprar només una vegada a la setmana per estalviar temps i diners. I aquests, a més, volen perdre el mínim de temps a la cuina a l’hora de preparar el dinar o el sopar.

D’aquí ve part de l’èxit que Mercadona ha aconseguit a la seva secció de plats preparats llestos per menjar en dos minuts. Els productes els serveix l’empresa “Plats Tradicionals“, i el seu èxit es reflecteix en els 115 milions d’euros en vendes amb què va tancar el 2020. I això que hi va haver el confinament pel coronavirus pel mig. Una etapa en què molts es van dedicar a preparés els seus plats a casa.

Mercadona té vuit nous plats preparats

Però no només en les xifres de vendes es percep la traça de la marca. I és que recentment han decidit ampliar el menú amb fins a vuit nous plats preparats. A saber: mandonguilles cuinades (2,80 euros), risotto de bolets (2,50 euros), pastís fred de tonyina (2,80 euros), pollastre oriental (2,50 euros), pollastre al curri (2,50 euros), macarrons a la bolonyesa (2,15 euros), espagueti a la carbonés (1,95) i els espagueti neri (3 euros).

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Una publicació compartida de MERCADONA NOVETATS (@mercadona.novedades)

“Jo he provat la lasanya a la bolonyesa i les mandonguilles en salsa d’ametlles i estan per llepar|xuclar-se els dits”, apunta @callejoncbc, o “El risotto és molt ric”, afirma @imanba88.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *