Categories
ELNACIONAL.CAT

Mercadona converteix una nova pizza en la solució per tenir la fibra que necessita el teu organisme

Cada vegada trobem més informació sobre els aliments que resulten saludables i que poden oferir-nos una alternativa diferent del moment de consumir nutrients i vitamines. Són moltes les preparacions que poden ser saludables i igualment delicioses, per això aquest vell mite que el saludable no té sabor ha quedat enrere.

I això és precisament el que ha volgut demostrar Mercadona amb la seva pizza a base d’albergínia, la qual aporta la fibra que necessites per nodrir el teu organisme i millorar fins i tot els teus processos digestius.

Els beneficis de l’albergínia

Quan consumeixes albergínia ingresses al teu cos una bona quantitat de coure, manganès, vitamina B-6 i tiamina que necessites per complementar la quantitat de vitamines i minerals que el teu cos necessita.

A més de tot això, l’albergínia té bons efectes antioxidants, per la qual cosa t’ajuden a eliminar tot allò que el teu cos no necessita, com és el cas dels radicals lliures. A més pot ajudar-te a prevenir malalties de diferent tipus.

És llavors com la deliciosa pizza que ofereix Mercadona, es converteix en una excel·lent opció perquè puguis menjar deliciós i alhora, oferir al teu cos tots els beneficis que aquest meravellós ingredient pot brindar-te.

Pizza de Mercadona

Es tracta d’una deliciosa pizza congelada que compta amb albergínies en rodanxes com a ingredient principal, les quals estan acompanyades per formatge provola i ricota salada, sent el complement ideal per a un menjar saludable i amb el millor sabor de tots.

És una excel·lent opció per començar a incloure la teva família en un estil d’alimentació diferent, principalment per atreure els més petits que solen negar-se a aquest tipus d’ingredients. I és que gràcies que només costa 2,20 euros, pots comprar diverses porcions sense preocupar-te per gastar un munt de diners.

Amb una pizza quedaràs més que satisfet perquè té les porcions necessàries per satisfer la teva fam. El millor és que es cuina ràpidament, per la qual cosa és una excel·lent opció en cas que estiguis famolenc i vulguis arribar a casa a preparar-la en poc temps.

Així que si estàs buscant opcions saludables per canviar la teva alimentació i fins i tot no trobes bones opcions o alguna que capti la teva atenció, et recomanem començar per aquesta meravellosa opció de Mercadona, que a més de ser deliciosa, resulta molt accessible davant de qualsevol pressupost.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *