Categories
E-NOTICIES.COM

Mediapro manté en secret el sou de Rahola

La diputada del PSC, Beatriz Silva, ha fet un requeriment, a través de la Mesa del Parlament, perquè TV3 informi sobre el sou que rep la periodista Pilar Rahola per les seves col·laboracions al programa Preguntes Freqüents, que produeix Mediapro. “No hi ha forma de saber el sou de Pilar Rahola”, ha denunciat en un tuit.

Silva ha recordat també que en la darrera sessió de control de la CCMA va denunciar que el director de TV3, Vicent Sanchis, li va dir per escrit el passat 11 de maig que “havia donat un termini de deu dies a la productora de FAQS, que és Mediapro, perquè posés a disposició d’aquesta diputada el sou que rep Rahola per les seves col·laboracions setmanals”.

La socialista va lamentar que “jo segueixo sense rere aquesta informació malgrat que estem al mes de setembre” i li va recordar a Sanchis que “la retribució de Pilar Rahola es paga amb diners públics i vostè sap que per llei tenim dret a tenir accés a aquesta informació”.

Hoy he hecho un requerimiento, a través de la Mesa del Parlament, por lo que explico aquí????????
No hay forma de saber el sueldo de Pilar Rahola.
El 11 de mayo la @CCMA_cat dijo que había dado 10 días a la productora de FAQS para que entregara la información. Estamos en septiembre… pic.twitter.com/rOx4Y46miI

— Beatriz Silva (@BeaSilva9) September 23, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *