Mas: “és el pitjor dels escenaris”

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat en roda de premsa que “és el pitjor dels escenaris. És una situació d’indefensió total i d’arbitrarietat”. “El Tribunal de Cuentas no accepta uns avals de la Generalitat que són legals. Embarga els nostres bens i els nostres salaris”, ha lamentat.

Mas ha criticat que “no ens donen ni dos dies per presentar els avals i les garanties”. “Un instrument que és legal i que ningú ha recorregut, que són els avals de la Generalitat, no és acceptat per part de la instructora”, ha dit.

L’expresident ha reconegut que “és dolorós” i ha apostat per “defensar-nos tant com puguem, sabem que tenim la raó però no és suficient”. “Amb l’excusa del procés volen arruïnar a determinades persones i determinades famílies compromeses amb uns ideals”, ha dit.

Mas ha assenyalat que “estem a la intempèrie” i ha explicat que “porto quatre anys amb el pis embargat i la meva previsió és que em pugui estar uns quants anys més”.

“Alguns de nosaltres des de finals del mes de juny quan se’ns va anunciar la liquidació provisional, el que se’ns reclama, ja vam fer una valoració dels nostres habitatges per poder fer front a aquesta possible garantia si fallaven els avals de la Generalitat”, ha indicat.

“Sense ser ingenus, ja teníem un pla B preparat, però pot ser que ni el Pla B no funcioni i que no ens acceptin ni la garantia del pis. Això vol dir que ens intervindran comptes corrents”, ha advertit, a més de sentenciar que “estem indefensos”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *