Categories
ELNACIONAL.CAT

Mario Casas proclama el seu amor per Barcelona des d’un racó impagable

Mario Casas mai no ha amagat la debilitat que té per Catalunya en general i per Barcelona en particular. El flamant guanyador del Goya per No matarás del director català David Victori ha rodat infinitat de vegades a casa nostra i sempre acaba enamorat de cap a peus. 

L’intèrpret gallec amb arrels catalanes va viure aquí de petit i sempre que pot, hi torna. “Nací en La Coruña pero vinimos la familia a vivir a Collbató y despúes a Esparraguera y Martorell. Estuve más de diez años viviendo en Catalunya. Catalunya es mi primera casa“. 

Mario Casas / @mario_houses

Té grans records de la ciutat i hi torna sovint, ja sigui per motius laborals o per gaudir en companyia dels seus amics i familiars. De fet, no és estrany que alguns veïns de l’Eixample Esquerra se l’hagin trobat en alguna ocasió al supermercat o fent un tomb per les terrasses de la zona. 

S’estima Barcelona i ho pregona als quatre vents sempre que pot: “Tiene un aura especial. Es una ciudad que se fotografía muy bien por su luz y el mar, es muy cosmopolita y universal“. I no només cau rendit al time line barceloní. També a la seva llengua: “M’encantaria fer una pel·lícula en català”.

Mario Casas / @mario_houses

I ara, l’actor de El inocente torna a trepitjar el terra d’aquesta ciutat que el torna boig. En aquest cas, un terra que es troba ben amunt, dalt de tot d’un dels llocs més increïbles de Barcelona, l’hotel Almanac Barcelona de la Gran Via de les Corts Catalanes a tocar del Passeig de Gràcia.

Des d’allà dalt, Casas ha gravat un stories que fa créixer les dents en veure les vistes espectaculars, la piscina i el relax total que té a la cara en gaudir d’uns instants de calma en aquest racó exclusiu de Barcelona.

Gorra al revés, cabells llargs, barbeta, ulleres fosques, pantalons curts i prenent un cafetet en una terrassa meravellosa en la qual no sabem si és que s’hi ha estat tot el dia o si després de veure les vistes de dia, també ha volgut copsar-les de nit, amb els edificis il·luminats, en unes imatges urbanes de postal.

Desconeixem si Casas ha passat la nit a l’hotel o no, però si ha estat així, no ho haurà passat gens malament. Perquè si espectacular és el que es veu des de dalt de tot, de la terrassa endins tampoc és moco de pavo.

Hotel Almanac de Barcelona / @almanacbarcelona

Casas sap que sempre que vulgui, pot tornar a aquesta ciutat que l’acull amb els braços oberts, igual com ell rep a la ciutat. Un amor correspost al cent per cent. Ell posa cors a l’hotel, a les vistes i a Barcelona. I nosaltres li posem a ell.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *