Categories
ELNACIONAL.CAT

Maria Fernández Vidal torna a TV3: baixa per una duríssima malaltia en l’embaràs

Aquest dilluns 3 d’agost ha tornat a la feina una de les cares més conegudes de TV3, la periodista especialitzada en Esports María Fernández Vidal. Molts l’han enyorat aquests gairebé tres mesos que no ha aparegut al TN vespre fent la secció d’Esports al costat de Toni Cruanyes. L’ha substituït un clàssic de la casa, Xavi Valls.

A l’agost torna amb Carles Costa la líder dels Esports a Catalunya les nits, ningú fa més audiència que ella. Semblava com si tornés de les vacances però no. Ha estat de baixa per una malaltia molt molesta. Ella mateixa ho explica al seu instagram.

Instagram de la Maria Fernández Vidal

Una foto emotiva, la Maria Fernández Vidal reflectida a la porta d’accés al CEI, el Centre d’Emissió d’Informatius on hi ha la redacció dels Telenotícies. Hi torna després de 2 mesos i mig “duríssims”. S’atura, carregada amb bosses i fa clic. No es nota encara el seu embaràs. Està de tres mesos i ha patit una hiperèmesi gravídica: nàusees i vòmits intensos, persistents i anormals durant l’embaràs. Comporten deshidratació i pèrdua de pes. Ja està més recuperada i pot tornar.

La periodista vol agrair tot el suport que ha rebut de companys i amics: “TORNAR. Després de dos mesos i mig duríssims per culpa de la HIPEREMESI GRAVÍDICA, torno a treballar amb moltíssima il·lusió. GRÀCIES a tots i totes els que m’heu preguntat, m’heu trucat, m’heu enviat missatges i m’heu vingut a veure. Gràcies!“. Així reapareixia al TN:

Maria Fernández Vidal torna a TV3

“Messi és a Eivissa i encara no ha renovat”. La Maria té 36 anys i la criatura que espera serà la tercera. Ja té dos fills, nena i nen, la Rita i en Pau d’aproximadament 2 i 5 anys. El seu fabulós instagram, un dels més cuidats de TV3, té imatges maquíssimes:

Instagram de la Maria Fernández Vidal

El programa més vist cada dia de l’any a Catalunya és el Telenotícies vespre de TV3. Els centenars de treballadors que hi posen l’esforç estan representats en els seus tres presentadors: Toni Cruanyes (o Carles Costa). Tomàs Molina (o Jofre Janué) i ara Maria Fernàndez Vidal.

Els Esports dels dos TN de TV3 els fan dues dones: Marta Bosch al migdia i Vidal al vespre. Totes dues líders d’audiència. La Maria en té 36, és de La Roca del Vallès i espera el seu tercer fill o filla. Ben tornada, gran Maria Fernández Vidal. 

La seva part personal la va explicar: “Mira que soc fatal per les fotos“. És evident que exagera: la càmera l’estima. En una entrevista a TV3 va confessar la part més personal: “M’agrada la música, matinar, i ser puntual. La millor hora del dia és el matí, i el pitjor és quan arribo tard i no tinc temps per fer alguna cosa. No surto mai de casa sense un bolso ple de coses que no necessito. No perdono mai el cafè amb llet de l’esmorzar. Tinc mania de posar-me la roba planxada. Necessito planxar-la. Toco la bateria des de fa anys. Prop de casa tinc bosc i vaig a córrer. I practico pilates“.

I ara serà mare de tres criatures. Que tingui un bon final d’embaràs.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: