Categories
ELNACIONAL.CAT

Mari Pau Huguet ha tornat: la mítica presentadora de TV3 estrena secció

Catalunya Ràdio ha fet una aposta important en la seva graella per intentar competir amb la sempre líder RAC1: una de les més agosarades està sent el programaLa Tarda de Catalunya Ràdio amb Òscar Fernández i la televisiva Elisenda Carod al capdavant. L’espai no ho té fàcil, perquè  la competència és ferotge: el ‘Versió RAC1′ de Toni Clapés. També hi haurà els que el comparin amb els seu predecessor, l”Estat de Gràcia‘ de Roger de Gràcia, malgrat que l’audiència no els acompanyava durant els darrers EGM. Per això Carod i Fernández han presentat un programa fresc en el que hi ha grans atractius: entre d’altres, aconseguir que Jorge Javier Vázquez participi a la ràdio pública catalana.

No és, però, l’únic periodista i presentador mític que forma part de l’oferta d’aquest format: els oients s’han trobat amb una sorpresa molt agradable en recuperar a les ones a una de les conductores més estimades i de referència a la història de Catalunya i de TV3, és clar. Parlem de Mari Pau Huguet, de la casa des de 1986, i a la que costa molt veure en primera línia. Des de fa anys Huguet treballa al Servei d’Atenció a la Audiència de la tele, lluny dels platós.

Òscar Fernández i Elisenda Carod / Catalunya Ràdio

Jorge Javier Vázquez, fitxatge de ‘La Tarda de Catalunya Ràdio’ / GTRES

Les vegades que hem pogut tornar a gaudir de la comunicadora han estat realment escasses, tot i que evidentment van provocar molta expectació. Per exemple, fent “arqueologia de la tele” al ‘Tot es mou’ amb un altre que ja no hi és, Lluís Marquina. També va participar en un capítol de ‘Persona Inflittrada‘, deixant bocabadada la família que prenia part en aquest format, o aparicions esporàdiques en ‘Està Passant’ o Joc de Cartes‘. Curiosament, el concurs de Marc Ribas té a veure amb la seva tornada als micròfons, ara en versió radiofònica.

Aquest divendres 10 de setembre la Mari Pau ha estrenat secció per respondre les preguntes dels teleespectadors sobre els programes més seguits i comentats. I ‘Joc de Cartes’ i el ‘Cuines’ gaudeixen d’una salut envejable. Berenar amb ella ve molt de gust.

Mari Pau Huguet s’estrena a ‘La Tarda de Catalunya Ràdio’ / @tardacatradio

Mari Pau Huguet en diferents etapes a TV3

Ben tornada, mestra. Mentre sentim la teva veu, molts se’n recordaran de l’impressionant currículum que tens a l’esquena i de tants moments inoblidable viscuts amb la teva companyia. Campanades, En Directe, Tvist, Bon Dia Catalunya, L’hora de Mari Pau Huguet, Connexions… seguim?

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: