Marc Márquez ha rebut una oferta inesperada (i milionària) per sortir d’Honda

Marc Márquez està recuperant les sensacions de ser competitiu a MotoGP. En un nou cap de setmana de Gran Premi, el de Cervera ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per oferir la seva opinió de tot plegat. Però una de les notícies clau en el mercat de motociclisme va ser una oferta inesperada que va rebre perquè sortís d’Honda.

Márquez i Honda han fet història

Márquez ha fet història amb Honda i ha guanyat vuit vegades el Mundial. Yamaha, la principal competència, s’ha vist perjudicada els darrers anys pel domini del català i veient que no podien fer res amb els seus pilots, van temptar al gran dels Márquez per donar el cop definitiu juntament amb Fabio Quartararo, l’actual líder en solitari d’aquesta edició i el gran candidat per sumar el títol.

Marc Márquez celebrant / EFE

Cal dir que Márquez no es va asseure ni a negociar malgrat que es van parlar de xifres milionàries que milloraven l’actual contracte, es parla que ara cobra uns 15 milions anuals. El de Cervera està lligat amb la firma asiàtica fins a finals del 2024 i està molt agraït per tot el tracte que ha rebut, sobretot durant la lesió més dura de la seva carrera i que el va deixar apartat de l’asfalt nou mesos.

Márquez es va emocionar el dia del seu retorn i és que va haver de passar per quiròfan en tres ocasions per solucionar els problemes amb l’húmer. Van ser mesos molt durs i en els quals va haver-hi el dubte de si podria tornar a pujar a una moto. Al final, sí que ha pogut, però encara no s’ha vist la seva millor versió. El braç encara no li permet tota la llibertat que voldria i això repercuteix en les possibles victòries de la marca japonesa.

Márquez, sobre la seva moto / Europa Press

Aquesta temporada, el de Cervera s’ha vist perjudicat per diferents caigudes que ha patit en diversos Grans Premis. Altres companyies com Ducati o Yamaha s’han imposat en algunes curses i això provoca que Marc hagi demanat una millor moto per al pròxim curs.

“Ara estic competint i tracto de donar el màxim i donar el meu millor nivell, però no estic gaudint, gaudeixo un parell de voltes en algunes corbes, però quan tens dolor no gaudeixes. Ja estic començant a gaudir en alguns moments i l’objectiu és gaudir més perquè quan gaudeixi sobre la moto seré més competitiu”, ha assegurat en roda de premsa abans del GP de San Marino d’aquest cap de setmana.

Márquez durant un Gran Premi / Europa Press

Márquez ha assegurat que vol trobar la fórmula per millorar. “El pla és tractar d’entendre com millorar en les últimes curses. Després d’Austin tindré dues setmanes i tractaré de treballar a casa i de fer un pas endavant perquè ara arribo d’un circuit i he de descansar tres dies perquè si no em fa mal. I si després he d’entrenar i després anar volant a un altre circuit, aquesta no és la forma en la qual treballava en el passat. El pla A és treballar en mi mateix”, ha confessat.

 

Imatge principal: Marc Márquez mirant unes indicacions / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *