Marc Giró: “Por fin un heterosexual viene a debatir”. La xarxa #HundimosMediaset

L’entrevista Rocío arriba al seu quasi final després de 3 mesos de debats amb un únic tipus de tertulians, els que no eren hostils amb la versió de Rocío Carrasco. No cal especular amb vetos ni censures. És més senzill: el programa funciona sense confrontació. Per primer cop es munta un debat on tots estan d’acord. Va tornar a ser líder 16,8% la primera part (derrotant l’invencible El hormiguero) i 25,4% la segona. Una mitjana que supera el 20% és un èxit descomunal en televisió. Marc Giró, que tornava feliçment a la tertúlia, va agrair un canvi: un convidat masculí heterosexual.

alonso caparros T5

Alonso Caparrós, Telecinco

Marc Giró: “Estoy contento porque está Alonso Caparrós. El sistema patriarcal hace que parezca que la violencia de género sea solo cuestión de feministas y de maricas que nos hemos colado aquí. Que baje a la arena un heterosexual se agradece porque estábamos aquí muy solas, francamente“. Brillant i sense manies. Per alguna estranya raó en 3 mesos la llista de tertulians masculins era minsa: un a la setmana i d’un determinat perfil: Euprepio Padula, Kiko Hernández, Marc Giró i Santi Villas. Contra la violència masclista hi ha d’estar convidada tota la societat. Molt bé Giró, molt malament la llista única de tertulians que decideix Òscar Cornejo, el productor.

marc giro Telecinco

Marc Giró, Telecinco

L’inici del programa va ser descriptiu, la moderadora plorant recordant que ella era una de les convidades del casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Íntima del matrimoni.  I les xarxes fent Trending Topic un hàstag contra Telecinco #HundimosMediaset. El programa els anomena “negacionistes” de la violència de gènere. Ara han explotat contra la part més criticable del documental: incorporar l’actitud del fill David Flores, discapacitat i que mai ha parlat en un plató. La mare acaba fent el mateix que el pare: parlar dels dos fills per defensar la seva situació. 

TUIT 1

TUIT 2

TUIT 3

David Flores GTRES

David Flores, GTRES

Incorporar a la trama David Flores ha estat delicat. No han acordat deixar-lo fora. Té interès, això segur. El programa va tornar a ser un èxit televisiu. Marc Giró va ser el millor, Rocío Carrasco agrairà que s’acabi d’aquí a 15 dies i Fidel Albiac, el gran protegit i tapat de tota aquesta història, seguirà gestionant la immensa fortuna que Rocío Jurado va deixar només a Rociíto. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *