Categories
ELNACIONAL.CAT

Mango crea una faldilla (molt de l’estil Leonor en el College de Gales) que puja com l’escuma a Espanya

Fa tot just uns dies va ser notícia la princesa Leonor ja que aquest curs escolar el passarà lluny de casa. Concretament a Gal·les, on cursarà el seu batxillerat en el famós UWC Atlantic College, on ja l’hem pogut veure en alguna fotografia. I algunes marques ja han estat atentes al seu look per incloure algun disseny a les seves col·leccions, ja que la Casa Reial sempre és una font d’inspiració.

La princesa Leonor en la seva nova escola|col·legi

La “tornada a l’escola” amb Mango

En Mango hem descobert un model de faldilla que estem segurs que Leonor podria portar en qualsevol dels seus dies escolars. Es tracta d’una faldilla midi amb estampat de quadres en blanc i negre. Té detalls prisats i una lleugera campana, amb la qual cosa resulta del més còmode per al nostre dia a dia, una cosa que aquesta temporada és tendència sense cap dubte.

Faldilla de quadres de Mango

Perfecta per a les temporades d’entretemps, és una faldilla amb moltes opcions per combinar i que es pot utilitzar per a tota mena de looks i d’ocasions. Tant en els dies en què volem anar més comfy, que la podem combinar amb una dessuadora o una samarreta i unes sabatilles, com altres dies en què busquem un look més alternatiu, quan la podem combinar per exemple amb botes militars i una samarreta més trencadora. A més, per a ocasions especials també li trobarem fàcilment una cosa que vagi a joc.

I el preu és una cosa que també hem de tenir en compte, ja que Mango ens l’ofereix per 25,99€, un preu reduït tenint en compte l’àmplia varietat d’opcions que ens proporciona aquesta peça i tot el suc que li podem treure. Amb talles des de XXS fins a XXL, aquesta faldilla apunta a marcar tendència aquesta pròxima tardor, per la seva infinitat de possibilitats, la seva comoditat, i el seu preu.

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *