Categories
ELNACIONAL.CAT

Mango converteix en ‘low cost’ la gran debilitat de Jennifer López: de la passarel·la a les botigues

No fa falta ser massa fan de Jennifer López per saber que la cantant de Nova York és una amant dels leggings com a peça de vestir. De fet, l’artista nord-americana té una quantitat espectacular d’aquest tipus de peces per anar al gimnàs, a córrer, per anar a comprar o simplement per ser per casa.

Per descomptat, quan algú amb la fama i influència com Jennifer López, que té 174 milions de seguidors a Instagram, es mostra sovint amb una mateixa peça roba és difícil que aquesta no es posi de moda. Els leggings no han estat una excepció en aquests últims anys i ara a més grans marques com Mango han aprofitat la tirada per treure una nova col·lecció exclusivament dedicada a aquesta peça de roba.

Jennifer López amb uns dels seus habituals leggings

La col·lecció de Mango que enamorarà Jennifer López

La marca Mango ha aprofitat la tirada del legging per treure una col·lecció exclusiva que farà les delícies de totes aquelles dones que els agradi vestir amb aquesta peça tan elàstica i versàtil.

De fet, en els últims mesos els leggings han tornat de la passarel·la al carrer i cada vegada són més les noies que s’atreveixen a mostrar els seus leggings en qualsevol tipus de situació quotidiana.

Mango ha volgut aprofitar sobretot aquest final d’estiu per apostar pel legging com a look per anar a treballar, el legging d’oficina. I és que com venim dient és una de les peces de dona més polivalents que hi ha.

Leggings de Mango

La col·lecció Key Trends de Mango no ha deixat ningú indiferent amb models per anar qualsevol dia a l’oficina. Els seus preus són molt econòmics i podem trobar gairebé qualsevol legging per menys de 30 euros, una xifra bastant assequible veient els preus que tenia aquesta peça en els últims anys amb el fet d’haver-se convertit en una peça habitual en passarel·les. Jennifer López estaria encantada de veure com Mango està convertint la seva gran debilitat en alguna cosa a l’abast de tot el món|.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *