Categories
ELNACIONAL.CAT

Manel Alías de TV3: “M’he enamorat a Rússia” i presenta la seva parella, Gènia

Manel Alías és, sense cap mena de dubte, el millor corresponsal que té TV3 escampat pel món. Per moltes raons: perquè fa 7 anys va ser dels pocs de TV3 que va acceptar la corresponsalia més llunyana, la que obliga a recórrer tota Rússia. Un país difícil d’explicar per l’opacitat de Vladimir Putin i amb un clima infernal.

Se n’ha sortit amb bona nota i els espectadors li han donat el millor premi: que Rússia interessi gràcies a les seves cròniques, sempre diferents. Manel Elías s’ha fet gran a l’ex Unió Soviètica, hi va anar amb 37 anys i ara torna amb 44 anys, amb un fill, en Pau Alías, i l’amor de la seva vida, la Gènia.

Manel Alías en l’última connexió, TV3

En l’última connexió que ha fet amb el programa Els matins de TV3 ha presentat el seu llibre Rússia, l’escenari més gran del món i el presentador Pere Bosch, hàbilment, li treu la part personal. Li llegeix el paràgraf del llibre on parla de la seva parella, la noia russa de qui s’ha enamorat:

Escriu en un capítol del llibre “El primer cafè que vaig prendre amb la Gènia Teterina es va transformar en el millor sopar de la meva vida”. Pregunta obligada del Pere Bosch al Manel Alías: “Qui és la Gènia?”.

Pere Bosch pregunta a Manel Alías, TV3

Manel Alías: “Bé doncs, és la persona amb la que comparteixo ara la vida. El millor regal que em podia passar aquí. Jo soc molt reservat amb la meva vida i les meves idees. Aquí he acabat formant una família més gran que la que tinc a Catalunya. He tingut una estructura familiar desplegada per Rússia”

“M’he enamorat a Rússia i estic enamorat de Rússia”. Aquest és el gran titular de l’entrevista. Un país complicat que tindrà ara a Barcelona i a TV3 un expert per explicar-lo. I una nova família catalana: Manel, Gènia i Pau. A l’Instagram i al twitter hi apareixen pistes de qui és la Gènia:

 

Gènia Teterina a Instagram i a twitter

Manel Alías és de Berga i enyora Catalunya, aquest diumenge ja torna i podrà capbussar-se al seu racó preferit: L’Estartit, a l’Empordà. Ara l’aigua està freda però ell la trobarà tèbia, venint d’on ve. 

I com sempre passa amb les corresponsalies de TV3, ara s’obrirà un concurs per trobar el nou periodista dins la casa destinat a Rússia. S’hi apunten els que volen. Pels (pocs) voluntaris de la plantilla de TV3, Manel Alías li envia un consell: “Aquest és un lloc dur per viure però el centre de Moscou ha canviat molt i s’hi pot dur una vida normal. Com a periodista no se m’acut un lloc millor on venir a treballar”.

TV3 ha de trobar un bon destí per un dels seus millors periodistes. Una altra corresponsalia? Qui ho sap. I TV3 ha de decidir qui envia a viure a Moscou els propers set anys. Ara mateix estan a 7 graus. Avís: a l’hivern baixa. Ben tornat Manel Alías.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: