Lydia Lozano en ‘shock’: a Itàlia asseguren que Ylenia Carrisi està viva

Bomba brutal la que es pot llegir a la premsa italiana: Ylenia Carrisi, la filla dels cantants Al Bano i Romina Power i desapareguda des del 1993, podria estar viva. Sí, sembla una broma de mal gust, o fins i tot una manipulació macabra, però és el que s’escriu al país transalpí. Segons la informació, s’hauria descobert un expedient policial secret en el que afirmen que la van trobar a Nova Orleans, convivint de mala manera a un soterrani amb drogoaddictes i rodamons, en una casa de la ciutat del Golf de Mèxic. Tanmateix, tot està per confirmar, i no passa del rumor. “Està viva, però molt espantada“, asseguren. 

El pare ha sortit a desmentir la notícia amb fúria, però el cas Carrisi ha omplert tantes hores de televisió que una suposada novetat com aquesta ha sacsejat el panorama mediàtic. Especialment, Telecinco i ‘Sálvame’: aquí treballa la periodista canària Lydia Lozano, que va dedicar una etapa de la seva trajectòria professional a buscar-la i defensar que no havia mort. La seva posició li va provocar mil problemes greus, així com ensorrar la seva reputació com a informadora solvent. Lozano va vessar un oceà de llàgrimes per aquest cas, el més espinós de la seva carrera i font habitual de bufetades. Ha jurat i perjurat que tant de bo mai no s’hagués llançat a la piscina tocant aquest misteri. No sabem exactament que en pensarà aquest 14 de juliol de 2021.

Al Bano i Ylenia Carrisi el 1990 / GTRES

L’espai de ‘La Fábrica de la Tele ha trigat molt poc en donar visibilitat a l’exclusiva, és clar. S’han fet un fart de programes dedicats a aquesta qüestió, matxacant Lozano amb assiduïtat. Que s’obri una nova via és música per a les oïdes dels seus directors, sobretot perquè aquest estiu fan curt de temes interessants per omplir 5 hores d’emissió diàriament. És un producte ultracongelat, sí, però de gust exquisit per al paladar de la seva parròquia. I el que és més important: assegura setmanes de discussions sobre aquesta tragèdia. 

Lozano, que ahir va ser acusada de trair la resta de la nòmina de tertulians i presentadors de l’espai de safareig, presentava aquesta tarda una cara que reflectia tranquil·litat. Això sempre vist des de fora, perquè de ben segur que dins del seu cap estan passant moltes vivències a tota velocitat, i es debat entre la inquietud, la sorpresa, la satisfacció i la desconfiança. Veure de cop i volta com la seva versió podria ser certa, després de ser repudiada i ridiculitzada cada tarda al seu lloc de treball, té regust a victòria. Una de pírrica, perquè ha patit i de valent, i que s’ha de posar en quarantena absoluta, sí, però reconfortant. Ni que sigui per unes hores. La xarxa ha reaccionat amb incredulitat i sorpresa per la possibilitat de reobrir el cas. 

Según la prensa italiana Ylenia Carrrisi habría sido encontrada con vida en un sótano. ¿Qué pensará Lydia Lozano de esta noticia? #yoveosalvame pic.twitter.com/qG3pC63oxI

— GOSSIP Boy 💫✈️ (@JuanjoElCotilla) July 14, 2021

Lydia Lozano al·lucinant per la bomba sobre Ylenia Carrisi / Telecinco

Ylenia Carrisi viendo desde el cielo que volvemos a hablar de ella pic.twitter.com/eNC03yGrhS

— golilona 🇯🇵 (@GorilaCalima) July 14, 2021

De confirmar-se, la notícia podria competir en importància amb la de Rocío Carrasco i el seu documental. Si no és així, el més probable, tot seguirà igual, tot i que a Lozano li hauran trencat el cor per enèsima vegada. Estarem ben atents.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *