Categories
ELNACIONAL.CAT

L’oferta d’Amazon: 198 bugades sense comprar detergent

La nova tarifa de la llum que va entrar en vigor el passat 1 de juny ha conduït a molts usuaris a prendre mesures inusuals: posar la rentadora i el rentaplats per les nits, per exemple, encara que allò comporti alguna disputa veïnal. I més important: optar per rentats eficaços en els quals aconseguim netejar les peces com correspon però estalviant energia. I de passada escurçant els temps per no molestar els veïns.

No podem prescindir del detergent pel rentat de la roba. Així, aquest producte es converteix en una compra recurrent en la majoria de llars. Amazon ho sap i ofereix descomptes per al seu ús i per estalviar. El pack de tres ampolles de detergent Ariel, una de les marques destacades per l’Organització de Consumidors i Usuaris, està ara rebaixat gairebé un 30% a Amazon perquè t’estalviïs prop de 14 euros en la seva compra. En total tindràs per a 198 rentadores, segons el gegant de compres online.

Estalvia 14 euros en detergent

El detergent Original d’Ariel, a més de ser el detergent de rentadora més venut de la seva categoria al catàleg d’Amazon, ofereix una de les rebaixes més atractives: un descompte del 29% que es tradueix en un estalvi de 13 euros. Amb els tres pots de detergent ens podem assegurar que els 198 pròxims rentats estan coberts. Sense malgastar.

Detergent Ariel / Amazon

Perquè és el detergent més venut a Amazon? D’ell es pot dir que no deixa residus visibles en les teles i aporta una fragància suau que dura tot el dia i que és eficaç en fred (fins i tot a 30 °C) i en rentats curts.

I si prefereixes les pastilles… Ariel també en disposa. També poden trobar-se d’oferta al catàleg del gegant de les compres online. El seu descompte, del 20%, ens permet portar-nos dos paquets de 70 rentats per poc més de 30 euros, en comptes dels 38 euros habituals.

Pastilles Ariel / Amazon

Amazon i Aldi tenen la solució per aconseguir aigua freda a casa aquest estiu

Amazon i Aldi ofereixen la millor oferta de dispensador d’aigua, que mantingui l’aigua freda durant tot el dia i tingui una gran capacitat per no tenir diverses ampolles d’aigua ocupant mitja nevera.

Dispensador aigua / Amazon

Per menys de 50 euros el dispensador de Jocca inclou un dipòsit de set litres i dues aixetes: aigua freda i natural. Funciona connectat a la xarxa elèctrica i té indicadors de llum per ajudar-nos en el seu ús. El supermercat alemany el va incloure al seu catàleg el passat 19 de maig.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *