L’odissea de dos reporters catalans de T5 de compres a Madrid: “drama”

Telecinco té un bon planter de presentadors, periodistes i reporters catalans. Alguns són molt coneguts pel gran públic: Jorge Javier Vázquez, Jordi González, Laura Fa, Marc Giró, Núria Marín… d’altres potser no són tan populars, però treballen de valent i són imprescindibles per als seus programes. La cancel·lació de ‘Cazamariposas, el precursor trapella de ‘Socialité‘, va provocar l’èxode de part del seu equip de Barcelona a Madrid. S’havien de buscar les garrofes en el competitiu món de la tele, van fer les maletes i la sort els hi va acompanyar. Dos d’ells formen part de l’equip del Viva la Vida d’Emma García: Irina García i Adri Pérez. Ella va arribar primer al programa de Cuarzo; ell, després de passar per Telemadrid i una agència, aterrava mesos més tard. Tots dos són bons amics, companys i treballadors valuosos. I estan vivint junts aquesta aventura professional.

Irina García Montero i Adri Pérez, de ‘Viva la Vida’ / @irina.garcia-montero

La seva relació va més enllà de la feina: quan abandonen les instal·lacions de Mediaset comparteixen vivències de tota mena. Una d’elles, la d’anar a comprar mobles per al seu pis i fer-lo el més acollidor i còmode possible. Una tasca que s’ha convertit en una odissea per una errada de càlcul: han llogat un vehicle per carregar els paquets, i en començar a endreçar-los a l’interior del cotxe, ha arribat la sorpresa. O el “drama, com ha dit la Irina. El contingut era molt més gran que el continent. Vaja, que no hi cabia. Han hagut de muntar un ‘tetris‘ a corre-cuita, i amb l’ai al cor per si havien de fer marxa enrere i tornar els objectes. Es veu que “l’enginyer” i causant del problema ha estat l’Adri, mentre que ella es pixava de riure. Ara bé, tot ha acabat amb final feliç, malgrat que anxovats com a una mala cosa al cotxe.

Irina García i Adri Pérez en problemes a una botiga de mobles de Madrid / @irina.garcia.montero

Queda clar: tenen molta més traça fent directes i vídeos que ocupant-se de tasques logístiques. No han pogut dir això tan gastat al món de la tele de “la culpa, de producció“.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *