L’ocurrent resposta de Neymar davant dels quals l’acusen de tenir sobrepès

Neymar Júnior no ha tornat de les vacances estivals en un gran estat de forma. I ja es preveia.

Després d’un final de temporada 2020/21 estel·lar, en la que va firmar una gran Copa Amèrica només truncada per l’històric èxit de l’Argentina de Leo Messi, que va vèncer al Brasil a la gran final gràcies a un gol de Di María, Neymar es va deixar veure sense samarreta mentre gaudia d’uns dies de sol i platja, unes imatges que deixaven entreveure que el 10 del París Saint-Germain havia guanyat pes.

Neymar, entrenant juntament amb Mbappé i Messi / PSG Inside

Van sorgir així dubtes sobre en quin estat de forma tornaria Neymar de les vacances i es van començar a fer comparatives amb casos com els de Marcelo, Robinho o Hazard, jugadors que tenien tendència a tornar de vacances amb alguns quilos de més, el que provocava que la seva posada a punt tardés més del desitjable per a l’esport d’elit.

Neymar, gaudint de les seves vacances estivals / Instagram / Neymar Jr.

Trist debut de Neymar en la nit de Messi i d’Mbappé

El retorn de Neymar es va produir el cap de setmana passat, en el Reims-PSG en el qual Leo Messi va debutar amb la samarreta del conjunt parisenc i en el qual va sobresortir Mbappé, amb dos gols, abans de confirmar-se la seva continuïtat en el Parc dels Prínceps.

Neymar, que malgrat acabar de tornar de les vacances va ser titular i va disputar 66 minuts, no va firmar una gran actuació. A més, com ja es preveia, va aparèixer en escena fora de forma i possiblement amb algun quilo per sobre del que és habitual en ell.

Neymar diu que la culpa és de la samarreta

Acabada la jornada, Neymar, com la resta d’internacionals, es va concentrar amb la selecció del Brasil, per preparar el duel contra Xile classificatori per al Mundial de Qatar 2022. La canarinha ha aconseguit la victòria, 0-1, però Neymar ha tornat a passar bastant desapercebut, el que l’ha fet perdre els nervis, fins al punt d’encarar-se amb un rival i de deixar una imatge lamentable en empènyer un col·laborador de Tite, el seleccionador del Brasil.

La publicació de Neymar després de la victòria del Brasil contra Xile / Instagram / Neymar Jr.

La seva mala actuació ha tornat a promoure la teoria que Neymar està fora de forma, fins al punt que el mateix brasiler ha decidit sortir al pas. “La samarreta era L. Ja estic en el meu pes ideal. En el pròxim partit demano una talla M”, ha escrit Neymar a les seves xarxes socials.

El pròxim partit, per cert, serà ni més ni menys que un Brasil-Argentina, un altre Neymar contra Messi.

 

Imatge principal: Neymar, en una acció del partit Xile-Brasil / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *