L’NBA al·lucina amb el contracte de Messi

Les estrelles de l’NBA al·lucinen amb el que el futbol arriba a generar a Europa i, més concretament, amb el que guanya Leo Messi. Hi ha fins i tot que titllen de boig el que genera.

La finalització del contracte de l’argentí, el qual li ha suposat emborsar-se en els seus quatre anys de vigència uns 550 milions d’euros bruts, ha sigut el desencadenant de diverses converses sorgides a la xarxa per part de dos jugadors d’una lliga que precisament no és que pagui malament.

Encara que aquests honoraris són en brut, cosa que potser desconeixien ambdós esportistes, mentre que les xifres que es publiquen a l’NBA són sempre de diners garantits pel jugador.

Piulada d’Isaiah Thomas / @isaiahthomas

“He d’apuntar els meus fills a futbol”

Els dos jugadors que han reaccionat a una publicació amb les xifres del contracte de Messi han sigut Isaiah Thomas, que es troba actualment sense equip com a agent lliure, i Kevin Durant, que fa un parell d’estius va signar amb els Brooklyn Nets un contracte de més de 164 milions de dòlars per quatre temporades.

Thomas, fill d’Isiah Thomas, mític jugador dels ‘Bad Boys‘ dels Pistons, ha contestat al ‘post’ amb un: “Oh Déu meu. He d’apuntar els meus fills a futbol”. 

El base americà, que ha passat per franquícies com els Boston Celtics, Los Ángeles Lakers o els Cleveland Cavaliers, entre d’altres, porta a la lliga des de 2011 i es calcula que hauria guanyat al voltant dels 33 milions de dòlars.

Piulada de Kevin Durant / @KDTrey5

“Una bogeria”

Kevin Durant, per la seva part, també ha utilitzat Twitter per donar la seva opinió al respecte. El dues vegades campió de l’NBA amb els Golden State Warriors ha reaccionat a les xifres estratosfèriques del contracte de Messi definint-ho com “una bogeria“. 

Durant, encara amb dues temporades més de vinculació amb els Nets a raó de més de 40 milions a cadascuna, és el sisè jugador més ben pagat de la lliga de bàsquet americana, separat en uns tres milions amb el primer, el seu excompany als Warriors Stephen Curry.

Encara que és cert que Durant, qui porta 14 campanyes a l’elit i s’ha endut en aquest temps al voltant de 265 milions de dòlars, es queda lluny de l’últim contracte per quatre anys del jugador del Barça.

El dels Nets, dues vegades campió olímpic (Londres 2012 i Rio de Janeiro 2016), ja es troba de vacances després de ser eliminat a segona ronda dels play-offs de l’NBA i durant les pròximes setmanes disputarà la seva tercera cita olímpica als Jocs de Tòquio.

 

Imatge principal: Leo Messi durant un partit amb l’Argentina / EFE

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *