Lluís Marquina marxa de TV3: bonic missatge de comiat que fa plorar

Va ser el maig passat, concretament el dia 7, quan el presentador català de TV3, Lluís Marquina, comunicava a través de les seves xarxes socials, compte d’Instagram, la seva decisió de deixar el programa de les tardes de la cadena pública catalana, Tot es mou. Un espai en el qual ha estat durant quatre temporades, és a dir, quatre anys, compartint pantalla amb Helena García Melero. La seva funció ha estat encarregar-se de la part més relaxada i despreocupada de l’espai: entretenir els espectadors.

Una aventura per TV3 que ha arribat a la seva fi. El divendres 16 de juliol va ser l’últim dia de Marquina a la petita pantalla, fins a nou avís, i els seus companys de programa el van acomiadar com cal. Melero li va regalar un ram de flors, li va fer una abraçada forta, amb la mascareta posada, i li va dedicar un sonor aplaudiment. El periodista de la cadena també va ser sorprès amb un vídeo en el qual es van recollir alguns dels millors moments del presentador al capdavant del programa Tot es mou. Un vídeo que va emocionar molt a Lluís, que va intentar per tots els mitjans no posar-se a plorar, malgrat que li tremolava la boca i tenia els ulls molt vermells. Fotos del bonic moment:

Lluís Marquina, TV3

Lluís Marquina, TV3

Una despedida, davant de les càmeres, que Lluís Marquina va complementar amb una altra en el seu compte d’Instagram, on acumula poc més de 2.000 seguidors. Igual com va fer el dia que va comunicar la seva marxa de TV3, el presentador de 40 anys nascut a Barcelona, durant la nit de divendres 16 de juliol, va publicar un escrit reflexionant sobre tots els anys en els que ha estat treballant de cares al públic. “Acaba una etapa molt intensa, atapeïda de moments màgics. Una col·lecció d’instants que m’emporto dins de la motxilla“, va escriure emocionat.

Darrere de cada un d’aquests records, hi ha persones amb qui he compartit somriures, il·lusió, sorpreses, mirades de complicitat… Això és el que agrairé sempre“, va afegir el presentador, en relació amb tots els seus companys i amics de professió amb qui ha entaulat una bonica relació que s’emporta per al record. Escrit que va acabar dirigint-se a l’audiència del programa Tot es mou, crucial perquè el programa pugui continuar emetent-se tarda rere tarda. “Agrair la confiança de cada un dels espectadors i espectadores que cada tarda m’heu permès fer-vos companyia“. Un emotiu text que ha remogut a molts, que Marquina acaba amb l’emoticona d’un cor vermell, en senyal d’afecte. Parlem d’això:

Toni Cruanyes, Espartac Peran o Ruth Jiménez són alguns dels seus companys que no han dubtat a enviar-li un missatge ple d’afecte en el seu comiat al món viral. Missatges que s’afegeixen als quals els seus seguidors l’hi han fet arribar. Entre d’altres coses li han dit: “Molta sort Lluís, va ser molt bonic el programa“, “Sempre per endavant i que siguis molt feliç“, “Una abraçada i fins aviat“, “Molts anys compartint tele i amistat, sort en la teva nova etapa,” “Fins molt aviat” o “Felicitats per la feina ben feta“.

Quan Marquina va anunciar la seva marxa molts van ser els que van especular amb alguns noms sobre qui seria la persona que ocuparia el seu lloc. Segons va poder saber ENBlau a començaments de juliol, la cadena pública catalana ha pres la decisió que sigui Helena García Melero l’encarregada de presentar Tot es mou, tant la part informativa, com la més distesa, de la qual es feia càrrec Lluís. Això sí, comptarà amb l’ajuda d’altres membres de l’equip com Laia Ferrer o Jordi Gil. Res que Melero no pugui fer als seus meravellosos 53 anys. Ara de vacances, més que merescudes. Tornarà dilluns 30 d’agost. Amb sorpreses. Moltes.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *