Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

LLIBRE – Quan la mort truca a la porta

Reus, 1879. Un assassí misteriós posa fi a la vida de tota la família que habitava el mas Periné: pare, mare, fill i els bessons que encara no estaven batejats.  

En Pere Rosich i la seva dona, la Coia Pibernat, acaben d’obrir la primera agència de detectius privats reusenca, un fet que sacsejarà la societat i les portades dels diaris de la segona ciutat de Catalunya. El tarannà més conservador d’en Pere i el caràcter modern i avançat en els temps de la Coia els ajudaran a investigar no només el cas del mas Periné, sinó també altres entrebancs de l’època: desfalcs, corrupció i fins i tot la venda de nadons.

 

Biografia de l’autor

Salvador Balcells i Vilà (L’Espluga de Francolí, 1946), llibreter durant vint anys i vinculat posteriorment al món de la premsa en català i de la gestió cultural, és autor de tres llibres de divulgació: ‘Visca la terra. Manual de l’ecologista català’ (Xarxa Edicions, 1983, i Edicions Lluita, 1989), ‘Energia i societat. Una perspectiva catalana’, Premi Xavier Romeu de Monografies per a l’Ensenyament (Edicions de la Federació d’Entitats Culturals del País Valencià, 1986), i ‘Barcelona 92. Com desfer Catalunya’ (Edicions Lluita, 1986). En el camp de la ficció, ha col·laborat en les obres col·lectives ‘Salou 6 pre-textos V’ (Ajuntament de Salou, 2009), ‘Estimada solitud i 15 contes més’ (La Busca Edicions, 2009) i ‘Crims.cat 2.0’ (Alrevés Editorial, 2013).

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *