Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

LLIBRE – La Bel i el Biel

Òscar Dalmau, un dels referents de l’humor català, es posa a la pell d’una nena de 6 anys per explicar-li al seu germà acabat de néixer com funciona el món. Humor i tendresa estan assegurats.

Un tendre i sorprenent diàleg entre la Bel i el seu germà Biel; una nena i el seu germà recent nascut, al qui li explica com funciona el món (segons el seu punt de vista): qui són aquests dos adults que viuen amb nosaltres, què és això pelut que té la nostra mida, aquesta pantalla que tot el món mira … una manera d’explicar el món amb els ulls d’una nena de 6 anys que es pensa que té la clau de la vida i li vol transmetre al seu germà nouvingut …

 

Biografia de l’autor

Òscar Dalmau (Barcelona, 1974) és un comunicador i guionista que treballa a la ràdio, la televisió, DJ esporàdic sota el pseudònim de Phil Musical i responsable dels recopilatoris de música pop catalana dels anys 60 ‘Pop a la catalana’, editats per la discogràfica Picap. Presenta i dirigeix, juntament amb Òscar Andreu, ‘La competència’ a Rac1 i és autor d”Abecedari per a adults’, al costat de la il·lustradora Pilarín Bayés.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *