Categories
E-NOTICIES.COM

L’incendi a la Conca de Barberà contínua actiu

Els Bombers continuen treballant per controlar el foc que des d’ahir afecta el municipi de Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà. Fins al moment l’incendi ha cremat un perímetre de 1000 hectàrees, segons han informat aquest matí els Bombers.

L’avís de l’incendi va arribar ahir passades les tres de la tarda. El foc va progressar ràpidament per camps de sembrat en direcció est. L’incendi ha obligat a desallotjar unes 80 persones de la zona i han resultat afectades una explotació ramadera i un mas.

Els bombers han informat que de moment els evacuats seguiran fora. 84 dotacions terrestres han treballat durant tota la nit i aquest matí s’han sumat 26 dotacions de la Unitat Militar d’Emergències. Preocupa especialment el flanc esquerre de l’incendi, que es podria obrir amb els vents del migdia.

#IFVentalló ESTABILITZAT (8.07 h) #IFSantaColomaQueralt continua actiu i afecta un perímetre de 1.000 ha. Els evacuats seguiran fora. La @UMEgob hi ha arribat amb 26 dotacions Preocupa especialment el #flancesquerre #FE de l’incendi, que es podria obrir amb els vents del migdia

— Bombers (@bomberscat) July 25, 2021

El foc a Ventalló, l’Alt Empordà, s’ha donat per estabilitzat aquest matí. Ha afectat aproximadament a unes 52 hectàrees segons les darreres dades dels Bombers.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *