Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl té un nou “producte estrella” que millora la teva salut amb només prémer un botó

Els productes estrella de Lidl solen ser autèntiques bombes i aquesta setmana la cadena de supermercats d’origen alemany ha tornat a trencar tots els esquemes amb un producte que voldràs tenir a la teva cuina.

I és que la gent de Lidl ha posat a la venda una fregidora d’aire calent de la marca Salter que t’ajudarà a cuinar de manera molt ràpida qualsevol producte sense gairebé necessitat de posar-li oli.

Aquesta fregidora ajuda la salut ja que en cuinar amb aire reduïm el consum de greixos innecessaris i d’excedent d’oli. Amb la seva capacitat de 3,2 litres ens permetrà una cocció molt ràpida de tota mena d’aliments.

La fregidora amb aire

A més, posseeix una potència molt elevada ja que compta amb 1300 W pel que no estem parlant d’una alternativa a les fregidores que se’ns pugui quedar curta per a la qual cosa tenim al cap cuinar.

Posseeix un temporitzador que podem programar perquè tingui una aturada automàtica en un màxim de 30 minuts.

Per si fos poc, el seu revestiment antiadherent ens facilitarà la vida a l’hora de netejar-la i també quan vulguem servir, ja que no se’ns quedaran coses enganxades a la fregidora.

En la seva part exterior podem veure mitjançant llums indicadors la seva energia i la seva calor i trobem diferents diales per regular el temps de cocció i també el control de temporatura.

A les botigues a final de mes

Aquest producte es podrà comprar en els establiment físics de Lidl a partir del proper dia 20 de setembre i el podem aconseguir online des de fa més d’una setmana.

No deixeu l’oportunitat de millorar la vostra salut amb només donar-li a un botó, el que farà que el vostre menjar es cuini amb aire i acabi una vegada per sempre amb aquests excedents de greix i oli tan perjudicials per al nostre cos.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *