Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl té un llapis ultrasònic per treure les taques de la roba

Segurament tindràs una taca en alguna peça de roba a la teva casa d’aquestes que no surt, mai millor dit, ni amb aigua bullint. I això que has provat infinits remeis casolans i científics per eliminar-la, però sense èxit.

A més, aquesta taca fa especial ràbia quan apareix en aquella peça a què li tenim tant afecte o a la que ens hem comprat fa tot just una setmana. Una cosa que, per cert, sol passar. I no, no hi ha manera humana d’eliminar-la.

Lidl posarà a la venda un llapis ultrasònic llevataques

No obstant això, és possible que no ho hagis aconseguit perquè no has provat l’invent que coneixeràs en les següents línies i que pots trobar a la cadena de supermercats alemanya Lidl.

Es tracta d’un llapis ultrasònic llevataques, un artefacte al qual no hi ha pràcticament cap taca que se li resisteixi. Aconsegueix la seva comesa amb vibracions ultrasòniques mitjançant les quals aconsegueix que la brutícia se separi del teixit. I inclou un coixí on queda incrustada la brutícia.

Llapis llevataques de Lidl

Un producte que, a més, et serà molt útil si te’n vas de viatge per facilitar la neteja de la teva roba. Perquè amb aquest article aconseguiràs treure les taques més difícils, però també podràs aplicar-lo a qualsevol brutícia per facilitar les tasques quan rentis a mà o a màquina.

Amb el llapis ultrasònic de Lidl no hi haurà taca que se’t resisteixi

Aquest llapis ultrasònic llevataques el fabrica CleanMaxx. I ho trobaràs als establiments físics de Lidl a partir del proper 20 de setembre. El seu preu serà de només 19,99 euros.

Així mateix, aquest llapis ultrasònic llevataques de Lidl és sense fil. Funciona amb una bateria de 800 mAh que podràs recarregar amb un cable USB-C. I les seves mesures són de 2,5 x 2,5 x 17,5 cm, amb la qual cosa podràs emportar-te’l on vulguis sense que sigui una molèstia.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *