Lidl té un invent que treu les arrugues a la roba en segons: costa 19,95 euros

Lidl vol ser part de la teva llar i és per això que posa a la nostra disposició gangues que ens serveixen per millorar la nostra qualitat de vida a poc preu. Una de les últimes coses que hem pogut comprar als coneguts supermercats és el raspall de vapor que ens pot permetre treure les arrugues de la nostra roba en uns segons.

La planxa és un dels productes més odiats per tots a Espanya i és per això que si podem estalviar-nos aquest suplici d’haver de planxar durant molt temps millor que millor.

En aquest cas Lidl ens ha portat un artefacte amb el que podrem vaporitzar les peces en un moment i que quedin perfectes i només per 19,99 euros, un preu que està a l’abast de totes les butxaques i molt més econòmic que una planxa.

Raspall de Vapor de Lidl

Aquest vaporitzador té un botó per treure de manera contínua el vapor i així poder posar la nostra roba al punt en molt poc temps. Té una funció d’aturada automàtica quan passen 15 minuts que ens ajudarà a prevenir riscos ja que és un producte amb una gran potència (fins a 1300 W amb un dipòsit desmuntable per a l’aigua).

Silver Crest, la marca de confiança de Lidl per a la llar

Aquest raspall de la marca Silver Crest, la marca de confiança de Lidl per als electrodomèstics de poc gran, és una opció molt bona per a tota aquella gent que vol estalviar en planxes o vol reduir almenys l’ús de la mateixa.

Lidl torna a demostrar que per molt baix preu es poden trobar productes de molta qualitat que ens poden ajudar a millorar la nostra vida i sobretot tenir més temps per a nosaltres. I és per això que la inversió de 19,99 euros per aquest raspall pot ser una gran compra si en la teva vida no tens gaire temps per a una cosa tan quotidiana com planxar.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *