Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl té a la venda una màquina ‘low cost’ per tallar embotits

Lidl té a la venda una màquina ‘low cost’ per tallar embotits, un cortafiambres elèctric que es convertirà en l’objecte consentit de la cuina. Ja que t’estalviarà una enorme quantitat de temps i diners és una inversió que comprendràs bé des del dia 1 d’ús. Quan tinguis una reunió i vulguis talls perfectes de formatge o pernil, tindràs un avantatge amb aquesta màquina. Vols saber tot el que té aquest electrodomèstic? Queda’t amb nosaltres.

Malgrat que hi ha persones que es valen d’un cúter elèctric per llescar els seus aliments, no és l’adequat. Es perd la precisió del tall, el sabor i es malgasta la qualitat del producte. Aquests són elements imprescindibles per a tots els que tenen un paladar exigent i volen consumir el millor, sense canviar el sabor dels seus menjars. Per això és precís comptar amb un cortafiambres, l’equip idoni per a les esmentades activitats.

El cortafiambres de Lidl pertany a una marca certificada d’electrodomèstics. Tots de gran valoració al mercat i amb funcions súper pràctiques.

Cortafiambres de Lidl

El cortafiambres de Lidl que s’esgotarà aviat

Què té d’especial aquesta loncheadora domèstica? Es pot fer servir per a una varietat de productes, com els següents: pa, carn, pernil, formatge, verdures i més. El seu motor ofereix 100 W de potència, fulla EDS i pes d’1,55 kg. El disc és desmuntable, dentat i compte amb una gran precisió de tall. Al seu torn, permet ajustar el gruix de les llesques fins a 17 mm. Addicionalment, al moment de fer la tasca, tindràs plena seguretat. Ja que té una base antilliscants, un mànec ergonòmic i una modalitat per bloquejar el seu funcionament.

D’altra banda, sorgeix la inquietud de quina mida pot tenir i si resulta molt aparatós. Les seves mesures són de 33 x 20 x 26 cm. Però, si encara et preocupa la mida, has de saber que es plega. Per la qual cosa podràs disminuir la seva mida i guardar-lo quan faci falta. Totes aquestes opcions i més a un preu de 39,99 euros. Per les seves característiques i el valor que exhibeix, no durarà gaire temps en existències. Si estàs interessat, s’adquireix via Internet (a través de la seva pàgina oficial de Lidl).

Lidl té a la venda una màquina ‘low cost’ per tallar embotits que molts no dubtaran a portar a la seva cuina. En definitiva, el pernil tindrà l’aspecte professional que desitges.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *