Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl recupera la màquina ‘low cost’ per fer crispetes a casa que es va esgotar a tot Espanya

Menjar crispetes mentre gaudeixes de la teva sèrie favorita o simplement et disposes a veure una pel·lícula del moment, és una tradició que es repeteix a totes les cases d’Espanya i fins i tot a nivell mundial. Cada vegada que veiem una publicitat relacionada amb el cinema, les crispetes fan la seva aparició indiscutiblement.

Per a d’altres són tan delicioses que fins i tot són considerades com un aperitiu i és que s’han convertit en un snack a què pràcticament ningú no pot resistir-se. Cuinar crispetes és realment senzill però hi ha diferents maneres d’aconseguir-ho.

Encara que per als amants, la millor manera de fer crispetes en el seu punt és comptar amb una màquina especialitzada per a aquest tipus de productes. És per això, que una de les cadenes de supermercats més grans del món ha decidit fer el llançament d’una màquina d’aquest tipus que es va esgotar en temps rècord.

Lidl va fer aquest llançament sota la tutela de la seva marca SilverCrest i els usuaris es van tornar bojos per la màquina per la qual cosa van començar a consumir el producte massivament. El nou d’aquesta màquina és la seva rapidesa, ja que té la facilitat de preparar 60 grams en tot just 2 minuts.

És el model ideal per als qui volen evitar el consum de greix, ja que funciona amb aire calent, per la qual cosa no has d’agregar una gran quantitat d’oli perquè faci el seu treball|feina. Per posar-la en marxa només has de trobar un preses de corrent i activar el seu funcionament.

La bona notícia és que es tracta d’una màquina que té un increïble preu i que es troba a l’abast de tots, ja que només has de pagar 16,99 euros.

Palomitero de Lidl

El cridaner model de la marca és molt senzill d’utilitzar, ja que compta amb tapa i també amb un canal perquè puguis fondre la mantega. A més és molt estable perquè té peus antilliscants que et brinden més seguretat.

Lidl és una cadena que compta amb una gran presència al mercat i que té establiments a molts països, per la qual cosa els seus productes són de gran qualitat i una referència per a molts compradors.

Així que si vols gaudir de les millors crispetes de blat de moro i vols fer-les pel teu propi compte i a casa, llavors et recomanem que no deixis passar per alt l’oportunitat de comprar la teva màquina ara que ha tornat a estar disponible al web d’aquesta prestigiosa cadena.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *