Lidl presenta la màquina per fer truites perfectes per menys de 20 euros

Lidl presenta un dels seus invents que arrasen a internet. Si us solen dir que sou uns somiatruites, almenys ara podreu fer literalment una truita perfecta sense esforç. I al millor preu, com sempre.

La truita perfecta gràcies a Lidl

El gadget de Lidl es tracta d’una màquina tipus sandvitxera o gofrera amb espai per a dues truites, que ja tenen una forma perfecta, com les que els estudiants de cuina han d’oferir als xefs com prova dels seus dots.

La truita és un plat molt típic i senzill que a molts se’ls resisteix i no aconsegueixen donar amb la recepta perfecta / Pixabay

Un plat senzillíssim i alhora molt difícil de portar a la perfecció per a molta gent. Fins que Lidl presenta la seva novetat per salvar els amants de la truita que intenten fer-la i acaben sopant ous remenats.

Per menys de 20 euros

La màquina per fer truites perfectes de Lidl costa 19,99 euros i es pot adquirir en la seva pàgina web, pagant l’enviament per missatgeria, que sol ascendir als tres o quatre euros.

Està feta d’alumini fos a pressió i té capacitat per fer dues truites en forma de mitja lluna. Només cal batre els ous i abocar-los als motlles per aconseguir un plat digne de revista.

La màquina per fer truites de Lidl soluciona els dilemes de les persones que no volen cuinar o que s’han rendit davant del fracàs de fer una truita perfecta / Lidl

Els seus pilots automàtics de llum verda i vermella permeten controlar la cocció i l’aparell inclou protecció contra sobreescalfament per a més seguretat. Funciona connectat al corrent elèctric i té una potència d’entre 800 i 1.000 watts.

Ocuparà molt poc a la vostra cuina amb la seva mida de 24,5 x 18 x 9 centímetres i serà una gran aliada per als menys traçuts i els que tenen menys ganes de cuinar.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *