Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl porta a Espanya l’espremedora ‘retro’ per a sucs inventada el 1896

Lidl ha decidit posar-nos la vida fàcil recuperant un artefacte que té el seu origen al segle XIX i que en el dia d’avui no s’ha passat de moda a causa de la seva gran utilitat. Estem parlant de l’espremedora de palanca.

L’empresa de supermercats ha posat a la venda per 26,99 euros una espremedora de palanca de gran qualitat que gràcies al seu mecanisme provoca que la taronja exerceixi la pressió sobre si mateixa i pugui esprémer-se de manera molt fàcil sol amb girar la palanca. D’aquesta manera Lidl vol facilitar-nos la vida de nou.

L’espremedora de palanca de Lidl

Aquesta espremedora de tot just 6 quilos compta amb un bastidor molt resistent realitzat amb ferro fos massís. El con espremedora i l’embuts són de fàcil extracció pel que la seva neteja és senzilla i pot fer-se en el lavavajillas.Todo són avantatges.

Els diferents tipus d’espremedores que existeixen

A part de l’espremedora de palanca per la qual ha apostat Lidl, hi ha diversos tipus diferents d’espremedores que ens permeten fer suc de taronja amb diferents tipus de dificultat.

D’una banda, tenim les espremedores manuals. Aquests els coneixem de sobres, normalment un plàstic o un acer i a girar la taronja amb la mà. No té dificultat, però sí que requereix un esforç considerable. Traurem l’última gota de suc i també de la nostra suor.

D’altra banda, tenim els automàtics. Per descomptat, el seu preu no és el mateix, però no fa falta que fem esforços amb ells més enllà de ficar les taronges i prémer algun botó.

En aquest sentit trobem dos tipus d’espremedores més, automàtics ambdós, que són els professionals que podem trobar a moltes botigues i bars i que solen tenir una capacitat alta i també els industrials, uns amb una capacitat encara major i amb un preu que s’allunya molt del que pot costar una espremedora de batalla, ja sigui automàtic, manual o de palanca com els de Lidl.

Per aquest motiu, si estàs pensant a fer-te sucs al matí l’espremedora de palanca de Lidl és una opció molt interessant per qualitat-preu.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *