Lidl llança una màquina de cosir de mà que cap a qualsevol butxaca: producte estrella

Saps que són els Productes Estrella de Lidl? En general, són aquells productes del seu catàleg que són gangues. Preus reduïts, coses d’alta gamma que al mercat costen moltes vegades més del que ho fa en aquest supermercat o directament productes que la gent està comprant massivament en aquella setmana.

Un dels Productes Estrella d’aquesta setmana és la màquina de cosir Singer, un artefacte bastant singular ja que malgrat poder tenir un ús professional té la mida d’una grapadora. Aquesta màquina per cosir té un disseny compacte, lluny de semblar dèbil a causa de la mida, i en el propi Lidl ho recomanen per fer aquests adobaments que hem de fer diàriament a la nostra roba quan se’ns descús algun botó, tenim algun forat als pantalons o algun problema amb les samarretes.

Màquina de cosir Singer

La seva mida marca la diferència ja que la pots portar a la butxaca el que la fa ideal per al dia a dia o fins i tot per portar-la a algun viatge. A més, no només la seva mida és reduïda. El seu preu de 12,99 euros (abans 19,99 euros) fan d’aquesta compra una opció molt bona per a aquesta gent que li agrada cosir i no vol arruïnar-se comprant una màquina de cosir cara.

Lidl aposta per cosir de manera molt econòmica

La marca de supermercats Lidl sempre s’ha caracteritzat per portar gran quantitat de productes de molta utilitat a baixos preus i amb les màquines de cosir no ha estat una excepció.

El seu acord amb la marca Singer, una de gran prestigi al mercat, ha provocat que el seu públic hagi augmentat de manera molt evident. I és que actualment les màquines de baix preu de més qualitat les podem trobar als establiments de Lidl, ja no només la mini Màquina de cosir de Singer de la que parlem en aquest article, sinó d’altres màquines professionals que també tenen uns preus molt competitius. Per menys de 200 euros en podem aconseguir una de qualitat a Lidl…i sense ser Black Friday!

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *