Categories
ELNACIONAL.CAT

Lidl li posa llum LED a la barra de dutxa de casa teva: sense instal·lació

La il·luminació LED està cada vegada més de moda. Òbviament, no és una moda passatgera ja que aquest tipus de llum ens ajuda sobretot a estalviar a la nostra factura de la llum (una cosa que és molt necessària en aquests temps en què la factura de la llum està en màxims històrics) i és per això que intentem utilitzar LEDS cada vegada per a més coses. Les opcions de leds per a indoor són enormes i només cal elegir la que millor ens funcioni per a nosaltres.

Com sempre Lidl ha volgut anar un pas més enllà i s’ha ficat als nostres lavabos per emportar-nos la il·luminació LED a la barra de la dutxa de casa nostra. Un repte que sembla que aconseguiran ja que el seu producte té un preu realment bo.

Aquesta barra de dutxa LED de 94 cm de la marca Wenko la podem trobar per 49,99 euros, un preu 10 euros menor de l’habitual en aquest producte, que fa que en aquests moments sigui una gran oportunitat per donar-li el nostre bany una altra llum. Aquest producte només ho podem trobar online al web de Lidl ja que actualment no està a les botigues físiques malgrat l’alta demanda que està tenint en les últimes dates.

Barra de dutxa Wenko

Aquest producte de Lidl és ideal per a aquells banys que no aconsegueixen tenir una bona il·luminació i no reben bona llum natural. El seu temps de càrrega és de 7 hores pel que podràs gaudir de moltes dutxes sense haver d’estar pendent si se’n va la llum o no. A més, posseeix una unitat d’energia que s’extreu i està protegida contra l’aigua, aquest és recarregable perquè sempre tinguem el nostre bany amb llum led disponible.

Aquesta barra de dutxa LED de moment només podem trobar-la en dos colors diferents: Blanca i Plata, però es preveu que en els propers mesos augmentin aquesta gamma si el nombre de compres segueix amb la progressió que té actualment.

La marca Wenko, que està associada a Lidl des de fa temps, té també altres productes interessants per a la nostra llar com a tamborets de bany o galledes per a la bugada.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *