Lidl converteix en ‘low cost’ el secret amb què Jennifer López aconsegueix tenir uns glutis 10 als 51 anys

Per a ningú no és un secret que Jennifer López és una de les celebritats que més atenció demanda en els últims mesos i és que la seva vida amorosa s’ha convertit en una veritable novel·la de la qual tot el món vol assabentar-se.

Però aquest no és l’únic motiu per la que l’artista acapara les mirades de tot cada vegada que és captada en una fotografia o fa una aparició pública. I és que encara que pot ser que tingui molts detractors, ningú no pot negar que el meravellós aspecte físic de la cantant és l’enveja de molts.

Si hi ha una cosa que l’artista mai no deixa de banda i que s’ha convertit en part fonamental de la seva vida és l’entrenament constant del seu cos. Gràcies a això, la reina del Bronx ha aconseguit mantenir-se amb el pas dels anys amb una figura envejable i que no qualsevol als 50 anys pot assolir.

És normal trobar-se fins i tot comentari de joves de 20 o 30 anys que comenten que ni en els seus millors somnis, no aconsegueixen tenir el cos i l’aparença de JLo. Un de les parts del seu cos que sempre ha ressaltat és sens dubte els glutis de la famosa cantant.

Per a molts, és una cosa genètica i per molt que el treballis, és impossible que aconsegueixis assolir la figura de JLo. Tanmateix, segons s’ha pogut saber un dels secrets millors guardats de la reconeguda artista per mantenir en forma aquesta zona del seu cos és l’ús d’un set de bandes elàstiques per al fitnes.

Les cintes elàstiques de Lidl

I és que s’ha pogut comprovar que és un dels exercicis que no falta en la rutina de l’artista, pel que les grans cadenes com Lidl no han volgut quedar-se enrere i han ofert el millor preu per a aquests articles, a fi que més persones puguin accedir a elles i entrenin com la figura del Pop ho fa.

La combinació d’unes bones cintes amb un entrenament d’esquats eficient s’ha convertit en l’exercici favorit de Jennifer López i són cada vegada més els seguidors i fans que estan seguint els seus passos per intentar emular la gesta de la cantant de conservar la seva figura sense importar el pas de l’edat.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *