Categories
ELNACIONAL.CAT

Li regalen aquesta tassa a Jair Domínguez: ultres sulfurats pel secret que amaga

Sol Domínguez és una il·lustradora que, entre d’altres projectes professionals, fa temps que crea petits tresors de ceràmica amb els seus dibuixos. Peces precioses i d’un bon gust que tomba, com aquestes que veuen:

Creacions de ceràmica il·lustrada / @bysoldominguez

Ara, una de les seves peces és en mans de Jair Domínguez, un regal que li ha fet al presentador de l’Està passant o Bricoheroes. Potser perquè s’hi posi til·la per carregar-se de paciència i que no se li escalfi la boca amb la nova demostració patètica d’Inés Arrimadas de vomitar el seu odi contra TV3.

Aquest dilluns la graella de Televisió de Catalunya ja ha començat amb les novetats previstes per aquest estiu. Per exemple, que en lloc del programa dirigit per Toni Soler abans del Telenotícies Vespre, ara que és de vacances, hi posen capítols ja emesos dels particulars consells sobre bricolatge que en Jair i en Peyu donen als espectadors. I aquest dilluns han començat amb un gag que ha sulfurat la líder de Ciutadans de mala manera. 

Observen la concordia en Cataluña: https://t.co/aYzypB1tgy

— Inés Arrimadas (@InesArrimadas) July 19, 2021

La líder del partit taronja ja es pot anar preparant, que queden encara moltes més entregues de Bricoheroes. Santa paciència que haurà de tenir Domínguez per no respondre a les ximpleries obsessives d’Arrimadas. Ell, però, el que ha fet aquest matí és esmorzar tranquil·lament en la seva nova tassa de @bysoldominguez. Una tassa amb un disseny senzill, preciós, que el mateix presentador li ha agraït públicament a xarxes: “La tassa de te que m’ha fet la meva estimada @bysoldomingues és…”, i adjunta l’emoticona amb els cors als ulls. 

Tractant-se, però, d’un regal per algú com en Jair, la il·lustradora ha cuidat tots els detalls i hi ha afegit dues paraules a la base de la tassa, que es veuen quan li donen un glop al que hi hagi dins. I, evidentment, el mateix presentador no ha desaprofitat l’oportunitat per mostrar què s’hi llegeix, un crit de guerra que segur, segur, que li sona. 

De fet, en el mateix programa de Bricoheroes, un dia que estaven inhalant heli d’un globus, va entonar, amb la veueta que se’t queda en fer-ho, el Cara al sol franquista i després va dir: “Declaro solemnemente la constitución de la república catalana. ¡Viva Cataluña! ¡Puta España!”. 

Jair Domínguez i Peyu a ‘Bricoheroes’ / TV3

Per tant, la tassa que ara li han regalat a Jair no podia ser menys:

Tassa que li han regalat a Jair Domínguez / @jairdominguez_

De seguida, nombrosos missatges de molts fans demanant-ne una igual que aquesta, encantats amb el regal que li han fet: “M’encanta”, “Fan!”, “és molt maca”, “Amb poques paraules ho diu tot”, “Com mola”, “En vull una d’igual”… No és difícil imaginar, però, que els ultres hiperventilats començaran a convulsionar. Però que vagin fent, tant ells com les Arrimades i companyia.

Ja imaginem què els hi respondrà el bo d’en Jair: No vols caldo? Doncs dues tasses… I mai més ben dit.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *