Categories
ELNACIONAL.CAT

Letícia a la fira del Llibre fa un gest molt dur a Miquel Iceta: “Fins aquí”

La reina Letícia tanca la reentré de la primera setmana d’actes oficials presidint la inauguració de la Fira del Llibre de Madrid al costat del ministre de Cultura, Miquel Iceta. Mai el primer secretari del PSC s’havia vist així, amb la seva reina en un parc madrileny co-presidint un acte oficial. El cim de la carrera d’Iceta.

La reina, però, semblava dirigir-li un gest de desaprovació a Iceta en un una foto que ha aixecat totes les suspicàcies. Li alça la mà com aturant-lo i el gest facial és de tensió. Sembla dir-li “Hasta aquí, Míkel”:

Letícia i Miquel Iceta, EFE

Aquest divendres feia un dia assolellat a Madrid i la passejada ha permès a Letícia lluir un dels seus nous vestits acolorits.

Segons explica Nuria Tiburcio a Vanitatis “Es un vestido de manga corta y silueta lápiz, con fruncido en la parte delantera de Hugo Boss, microestampado fantasía en tonos azules, fucsias y blancos, microcinturón negro para marcar silueta, un truco de estilo que sigue desde hace ya años”.

Letícia a Madrid, EFE

El millor? les sabates, unes CH de Carolina Herrera.. Iceta mostrava un exemplar de la colombiana Pilar Quintana, Los abismos, que parla de l’opressió a les dones a través dels ulls d’una nena.

Letícia un altre exemplar de Colòmbia: “El olvido que seremos” d’Héctor Abad Faciolince.

El llibre de Letícia, EFE

El llibre que Letícia encara té a la tauleta de nit és un regal enverinat que li van fer unes monges. Amb el títol paga. La van ensorrar. El signa, per més conya, una monja que es diu… Leticia. Sor Leticia es l’autora i es titula Si no puedes perdonar, esto es para ti.

Leticia i les monges, EFE

El llibre diu: “Mucha gente piensa que es mala porque no puede perdonar. Y no es que sea mala; es que, como humana, es débil“. Implacable. Les germanetes disparen amb bala a la reina. Letícia no ha perdonat mai Joan Carles per defraudar a Hisenda, a la sogra Sofia per menysprear-la, a les cunyades Cristina i Elena pel mateix, al cunyat Urdangarin per robar…

 Un llibre com un obús, vist això ara, Letícia ha preferit que no li regalin cap llibre en públic sinó una caixeta.

Letícia accepta un petit obsequi, EFE

Sembla un acudit: Què tenen en comú Letícia, Iceta i unes monges. 

—-

Segons Mariàngel Alcázar la reina ha adquirit aquests altres llibres:

“Los vencejos” de Fernando Aramburu, “Volver a dónde” de Antonio Muñoz Molina, “Sira” de María Dueñas y “Los Romanones: la transición fallida a la democracia”, de Guillermo Gortázar, tots de Planeta.

Un gest lleig cap a editorials més petites i de suport a la gran empresa catalana propietària d’Antena 3 i La Razón..

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *