Categories
ELNACIONAL.CAT

Les pulles de Jesús Cintora ensorrant TVE per fer-lo fora: no es talla

La purga a TVE és a punt de cobrar-se una nova víctima: Jesús Cintora. El periodista sorià s’havia convertit en la pedra a la sabata de l’establishment, posant d’acord PSOE, PP, VOX i Ciudadanos. Volien fulminar el seu programa, ‘Las cosas claras‘, precisament per ser fidels a aquest títol. Cintora no es calla ni una i això molestava. Algunes situacions polèmiques, com haver empaitat Rajoy pel carrer, han servit de munició per afusellar-lo. Ara bé, han estat moments puntuals i anecdòtics. Ni tan sols les seves dades d’audiència, superant cada dia a Antonio García Ferreras i el seu ‘Al Rojo Vivo han servit per salvar-lo de la guillotina. 

Aquesta és la última setmana del programa polític en antena, i el seu presentador ha dit la seva. Evidentment, les seves paraules han ensorrat la cadena pública. Ho ha fet amb tanta elegància com a contundència. 

Jesús Cintora a ‘Las Cosas Claras’ / TVE

L’espai té les hores comptades. De fet, no arribarà ni a divendres, perquè TVE oferirà la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Tòquio. Un esdeveniment que és música celestial als despatxos de Torrespaña, estalviant-se algunes de les bales que el presentador els hi tenia reservades. Efectivament: Cintora ha començat a disparar. El seu projecte ha estat atacat i vilipendiat sense descans des que arranqués les emissions el passat mes de novembre. La cancel·lació ha estat el cop definitiu de la croada. En Jesús no ha volgut entrar al cos a cos fins aquest dimecres. Mentre parlava de l’escàndol de les tarifes de la llum i l’electricitat, ha començat a passar comptes. 

Les pulles ha estat aquestes: “Les molesta que hablemos del precio de la luz en ‘Las cosas claras’. Por cierto, nos quedan dos días. Hoy y mañana. A mí por lo menos“. Un missatge que ha repetit minuts després durant una connexió, fent servir el sarcasme contra la classe política que ha orquestrat el seu acomiadament: “Ahora que me quitan de aquí lo mismo me fichan en una eléctrica“. I una tercera, durant l’entrevista a la nova ministra de de Drets Socials, Ione Belarra. La de Podem li agraïa la feina feta i Cintora replicava: “La decisión es que a mi, particularmente, me quedan dos días. Hoy y mañana, si Dios quiere. Esa es la decisión de la pluralidad“. TVE, a la lona per K.O.

Jesús Cintora i Ione Belarra a ‘Las Cosas Claras’ / TVE

Veurem quin és el substitut de l’espai. Encara no tenim dades fefaents, tot i que es parla d’un magazín sense política. Vaja, el que calgui per no mossegar la mà de l’amo. Aquest és el missatge de la pública: submissió, obediència i biaix. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *