Les obres de millora de la C-462 entre Adraén i la cruïlla d’Ortedó finalitzaran l’estiu vinent, amb una inversió de 3,6 MEUR

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat avui a Adraén (la Vansa i Fórnols) l’obra de millora que el Departament du a terme a la C-462, entre aquest nucli i la cruïlla amb l’LV-4008, d’Ortedó (Alàs i Cerc), juntament amb alcaldes i alcaldesses d’aquest àmbit. Aquesta actuació consisteix principalment en la renovació del ferm i dels elements de drenatge i de seguretat viària, amb un pressupost de 3,6 MEUR. El conseller ha anunciat que els treballs, ara interromputs per la temporada hivernal, es reprendran a la primavera i finalitzaran aquest estiu.

“Aquesta és una obra que té una gran importància per l’Alt Urgell”, ha assenyalat el conseller, perquè abasta “un eix bàsic per estructurar la comarca i permet disposar d’un país més ple, viu i cohesionat”. La C-462 pertany a la xarxa comarcal de carreteres de la Generalitat i permet connectar la Seu d’Urgell amb el Solsonès i el Berguedà.

És una carretera de muntanya, amb un traçat complex i sinuós, i el tram que es millora ara, que té una longitud de 15 quilòmetres, s’ha prioritzat per la seva connectivitat amb la capital de l’Alt Urgell.

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *