Categories
ELNACIONAL.CAT

Leroy Merlin té un ventilador de sostre d’aire fred i calent amb eficiència energètica A++

El canvi climàtic està provocant que els estius siguin cada vegada més calorosos. Altes temperatures que es mantenen fins a les portes de la tardor i que cada vegada comencen abans a finals de primavera. I això fa que cada vegada sigui més indispensable tenir un aire condicionat.

No obstant això, són moltes les persones que toleren poc els sistemes de climatització. Aquests poden provocar mals de cap, faringitis o constipats, entre d’altres. A més, la factura de la llum sol elevar-se en gran manera. Per no parlar del que costa un bon dispositiu o la seva instal·lació. I tot això fa que, en ocasions, l’aire condicionat no sigui la millor solució.

Leroy Merlin té una alternativa a l’aire condicionat (i a la calefacció)

Si és així, allò que sí podria ser-ho és el ventilador de sostre que pots trobar als grans magatzems de Leroy Merlin. La multinacional d’origen francès té al seu catàleg el ventilador de sostre amb llum de la marca Alisio. Un dispositiu eficaç, multifunció, que t’ajudarà a estalviar i que podràs utilitzar a l’estiu o a l’hivern. El seu preu és de 229 euros.

Ventilador de sostre amb llum LED a la venda a Leroy Merlin

Aquest ventilador d’Alisio a la venda a Leroy Merlin té unes mesures de 62,7 x 16,6 cm, i està recomanat per a habitacions d’uns 20 metres quadrats. Lluu amb una estructura de color blanc amb detalls cromats fabricada en ABS. I al seu interior munta 7 aspes en color transparent. I el seu motor DC permet diferents velocitats.

També compta amb una llum LED integrada de 4.200 lúmens que podràs regular tant a tonalitat com a intensitat, aconseguint il·luminacions més càlides o més fredes.

D’altra banda, aquest ventilador de sostre es pot controlar amb el comandament a distància que inclou, encara que també podràs manipular-lo des d’una aplicació que pots instal·lar al teu telèfon mòbil.

Ventilador de sostre amb llum LED a la venda a Leroy Merlin

Multifunció i amb eficiència energètica A++.

I atenció, perquè compta amb una funció inversa que permet utilitzar el ventilador també a l’hivern. “El gir de les pales i provoca un corrent contra el sostre, que és on s’acumula l’aire calent, distribuint-lo de manera uniforme per l’estança,” resa el web.

Finalment, aquest ventilador de Leroy Merlin compta amb eficiència energètica A++. I és una Ecopció de la categoria Confort Sostenible, en la qual trobem els productes de Leroy Merlin “que milloren el confort tèrmic i ajuden a assolir un estalvi d’energia igual o superior al 60%“.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *