Categories
ELNACIONAL.CAT

Leroy Merlin redueix la factura de la llum de casa teva amb un panell solar de baix cost

El preu de la llum està pels núvols. I mentre continuem sense explicar-nos com en un país com Espanya no s’exploten més les energies renovables com la solar o l’eòlica, els governants continuen sense moure fitxa per frenar les pujades de tarifes de les companyies elèctriques. Un drama.

Per sort, comencen a proliferar les empreses que ofereixen la possibilitat d’instal·lar plaques solars per aprofitar més l’energia solar i no tirar tant de l’energia que ens serveixen les elèctriques. I no només això. També hi ha al mercat opcions com la que proposa Leroy Merlin perquè redueixis el preu de la factura de la llum i no hagis de vendre un ronyó quan et toqui pagar els rebuts.

Leroy Merlin t’ajuda a estalviar a la factura de la llum amb un panell solar

La multinacional francesa té al seu catàleg un panell solar que podràs instal·lar còmodament a casa teva, perquè puguis estalviar sense dependre d’empreses externes. Aquest panell solar a la venda a Leroy Merlin consisteix en un plafó de 80 W, una bateria de fins i tot 560Wh de capacitat i un inversor de 300 W. Pot generar fins i tot 360Wh/d. I el seu preu és de 349 euros.

Panell solar de Leroy Merlin

Aquest panell de Leroy Merlin està dissenyat per cobrir l’energia necessària per a la il·luminació LED i per a usos casuals d’altres dispositius electrònics. És segur i fiable. No requereix manteniment. I per utilitzar-lo només hauràs de connectar-lo.

Quant a les seves especificacions, ofereix una potència de 300W amb pics de 600 W.Y en funció de la ubicació del panell i de la seva orientació és capaç de carregar entre 160-360Wh al dia. I utilitza un inversor d’Ona Modificada, oferint un ús màxim de 2 hores.

Finalment, l’altura del plafó és de 67 cm, amb la qual cosa podràs col·locar-lo en gairebé qualsevol lloc. I la seva espessor és de 3,5 cm.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *