Categories
ELNACIONAL.CAT

Laura Fa esclata a ‘Sálvame’ per un comentari fastigós sobre els seus fills

Sálvame ha viscut l’estiu més estrany de la seva història. La pèrdua del lideratge contra Antena 3 ha esvalotat el sempre convuls plató de Telecinco: la truita s’ha girat i motius no en falten. Al desgast del format o a les tècniques per intentar retenir l’audiència (com l’acomiadament en directe d’Antonio Canales) se l’ha de sumar les conseqüències del tractament del cas Rocío Carrasco, amb noms propis com el de la presentadora Carlota Corredera destacant per sobre de la resta. Del que no es parla seriosament, però, és de l’efecte ‘espanta-espectadors’ de determinats col·laboradors i tertulians. I s’ho haurien de fer mirar, perquè no aporten res de profit a l’espai, més aviat tot el contrari. Exemples? Rafa Mora, Las Mellis o Kiko Jiménez.

Aquest últim personatge, nòvio o exnòvio de la també televisiva Sofía Suescún, és la viva imatge de l’oportunisme, la manca d’escrúpols i agressivitat desmesurada. No és cap secret, però: ell mateix va reconèixer que si té una cadira al programa és gràcies a deixar anar porqueria sobre Gloria Camila (la seva ex) i membres de la nissaga com Rocío Flores, Ortega Cano o Antonio David. Amb aquest bagatge tan limitat, és clar, es pot esperar ben poc. Totes els defectes “llueixen” quan es converteix en el centre de la notícia, com ha passat amb motiu de la seva suposada ruptura sentimental. I la periodista catalana Laura Fa s’ha dut la pitjor part.

Sofía Suescún i Kiko Jiménez podrien haver partit peres / GTRES

Kiko Jiménez agressiu a ‘Sálvame’ / Telecinco

Des del moment que la sogra de Jiménez, l’excèntrica Maite Galdeano​, filtrés la fi de la relació a Jorge Javier Vázquez, l’andalús es va posar en guàrdia per defensar-se. Una cosa és repel·lir atacs i una altra, però, el que fa en Kiko. Perquè la Laura l’únic que va fer va ser recordar-li que de confirmar-se la notícia podria repetir tot allò que li ha fet patir a la Gloriaca i a la seva família: és a dir, explicar les intimitats més vergonyants de la navarresa a canvi d’una cadira, donant peixet als programes de safareig: “Si te separas contarías de ella lo mismo que has contado de Gloria Camila y sería tema para nosotros“. La rèplica, fastigosa i abjecta, ficant els fills de Laura Fa pel mig sense solta ni volta: “Pues como tú cuando llegaste del confinamiento y reprochabas cosas a tus hijos. Volviste diciendo, ¡en qué momento he tenido hijos!“. La frase va desfermar una tempesta de campionat. 

La catalana, fora de sí: “¡No seas tan sucio con eso ni seas bajo! No es lo mismo, porque tú has vendido a José, a tu familia, a tu novia y tu vida. Eres un sucio y un provocador. ¡Y un imbécil, además!“. Dit això, va marxar de plató indignada. Però no va abandonar-ho del tot, continuant amb la repassada: “Eres un personaje ‘baratijo’, ¡ya me has provocado! ¿Estás feliz? El que te vas a matar con Sofía eres tú y con tu suegra igual, que tienes la novia y la suegra que te mereces“. Jiménez, a la seva: “tienes cara todo el día de oler a mierda”. Laura Fa el remata: “¡Eres un impresentable y un maleducado! Es la última vez en la vida que me diriges la palabra. Impresentable, barato y cerdo“.

Clica a la imatge per veure la topada: 

Laura Fa es defensa dels comentaris de Kiko Jiménez sobre els seus fills a ‘Sálvame’ / Telecinco

Amb tripulants com en Kiko, que ningú s’estranyi si el vaixell se’n va “a pique, com va dir el fulminat Canales. La fuita d’aigua és cada cop més gran. I la reacció no hi arriba. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *