Categories
ELNACIONAL.CAT

Laura Fa enfonsa Chelo García Cortes i diu això dels estudis de Belén Esteban

La col·laboradora catalana del programa Sálvame, Laura Fa, ha estat l’última convidada del programa d’entrevistes de Gabriel Rufián a Youtube, La Fábrica. Una conversa entre el polític i la periodista, que dura gairebé mitja hora, en la qual Fa parla sense pèls a la llengua tant dels seus ideals polítics, coneguda per ser obertament independentista, com dels seus companys de Sálvame, programa al qual va arribar després de participar en el reality Sálvame Snow Week.

Unes paraules, en relació amb els seus companys de programa a Telecinco, que prometen portar cua i aixecar moltes ampolles. Qui avisa no és traïdor. Si fa uns mesos la catalana es va enemistar amb Lydia Lozano, per dir que no s’assabentava de res del cas de Rocío Carrasco i que es mereixia que Telecinco l’apartés de la cadena, ara, Laura Fa, ha carregat durament contra Chelo García Cortés, dient coses que a la periodista establerta a Castelldefels de ben segur no li faran gens de gràcia. La catalana, a més, ha dit el que moltes persones no s’atreveixen en relació amb Belén Esteban i ha dedicat un dur adjectiu a la presentadora Paz Padilla. Ho expliquem tot, a continuació.

Laura Fa a ‘Sálvame’

Et fan agafar una mica de por, però no he notat que em deixessin de trucar. És més, he estat en gairebé totes parts“. Aquestes han estat les paraules de Laura Fa preguntada per Gabriel Rufián si creu que pel fet de mostrar públicament la seva ideologia independentista se li han tancat portes dins de Telecinco. Una posició, en relació amb la política catalana, de la que Laura Fa, que es declara una enamorada de Oriol Junqueras, també ha parlat per donar a conèixer la seva opinió en relació als indults.

Els que m’envolten ho viuen com una cosa súper negativa. Jo tinc la sensació que és com el final d’alguna cosa, surten de la presó, callen i ja no passarà res més. Ho visc amb alegria per la gent, però amb tristesa per la causa“. I és que Laura Fa té clar que encara queda molt camí per fer fins a aconseguir la independència de Catalunya. Motiu pel que no es vol rendir. Encara que, tal com ha reconegut, també és conscient que si en els propers mesos es fa un referèndum a l’estil del que es va fer a Escòcia “penso que no sé si guanyaríem“. Fotos de Laura Fa parlant de política amb Gabriel Rufián.

Laura Fa a ‘La Fábrica de Rufián’

Laura Fa a ‘La Fábrica de Rufián’

Laura Fa a ‘La Fábrica de Rufián’

La periodista catalana no només ha parlat de política, sinó també d’un programa de televisió que coneix molt bé, Sálvame, en el qual últimament apareix molt més del que feia en un inici. Ho ha fet per dedicar una sèrie d’atacs a alguns dels seus companys, que segur aixecaran molta polèmica i faran que Fa vagi perdent aliats en el programa de les tardes de Mediaset. Chelo García Cortés ha estat la primera víctima de Laura Fa, de qui ha dit el següent: “Antiga. Està en edat de jubilar-se. Està totalment superada, tot i que té una situació que l’obliga a treballar“. És a dir, que si fa uns mesos demanava a la cúpula de Telecinco que fes fora Lydia Lozano, ara demana el mateix per a la seva companya Chelo.

En relació amb Paz Padilla, qui encara segueix de dol després de la mort de la seva mare i marit, Laura Fa, sense pèls a la llengua, ha dit que en el dia d’avui la veu “desubicada“. I, com no hi ha dos sense tres, la catalana ha acabat l’entrevista amb magnificència dient el que ningú s’atreveix de Belén Esteban. Les seves paraules han estat: “Li falta una mica de formació, d’informar-se una mica dels conceptes bàsics.” No fa falta dir res més. A bon entenedor, amb poques paraules n’hi ha prou. Doncs res, Laura Fa fent amics a Sálvame. El seu objectiu és poder treballar a Catalunya i no haver d’anar i venir de Madrid. A aquest ritme segur ho aconsegueix.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *