Laura Fa destrossa Carmen Lomana: surrealista missatge ple de faltes

Dol al món LGTB. El motiu no és cap altre que l’última agressió homòfoba que ha patit un jove de Madrid a la zona de Malasaña. Un terrible succés que es va produir durant la tarda del diumenge 5 de setembre. Vuit d’encaputxats van assaltar un jove, quan estava entrant al portal de casa seva, tallant-li el llavi amb una navalla i escrivint al seu gluti amb un ganivet la paraula “maricón“.

Un terrible episodi que moltíssimes persones, famosos i no famosos, no han dubtat a denunciar a través de les seves xarxes socials. També l’ha fet l’experta en moda, Carmen Lomana. Un missatge que l’empresària vivint a Madrid i amb ideals de VOX ha compartit en el seu compte de Twitter. Encara que, la jugada no ha sortit com ella s’esperava. Les seves paraules han causat un profund malestar i Laura Fa, col·laboradora catalana de Sálvame, no ha dubtat a deixar-li les coses clares. Molt. El que ha passat a continuació.

Laura Fa, Telecinco

Pocs minuts faltaven per a les dues de la tarda, del dijous 7 de setembre, quan Carmen Lomana, a les seves xarxes socials, mostrant el seu suposat dolor, ha escrit un text de dues frases solidaritzant-se amb el col·lectiu LGTB. Col·lectiu que últimament està sent molt castigat, jutjant per les agressions que s’estan produint en els últims mesos.

A començaments d’estiu un jove, Samuel, va perdre la vida a A Coruña per ser homosexual i ara un jove de Madrid ha estat agredit pel mateix. Sense paraules. Un últim succés que Lomana ha lamentat amb el següent missatge. Missatge, per cert, que ha cridat l’atenció de molts, no només pels ideals de la socialité, de dretes, sinó per les faltes d’ortografia que ha comès i no s’ha dignat a rectificar. Fort, ho sabem. Parlem d’això:

Perfil de Twitter de Carmen Lomana

Homòfones” en lloc d'”homòfobs“. Que nivell. Una publicació a Twitter que ha generat un gran enrenou. I la periodista de Barcelona, Laura Fa, molt pendent de tot, no ha dubtat a dir la seva i deixar les coses clares a l’empresària experta en temes de moda. Sense pèls a la llengua. Una resposta molt clara i contundent, aplaudida per moltes persones. Les paraules de la col·laboradora de Sálvame han estat les següents:

Perfil de Twitter de Laura Fa

Carmen Lomana és molt desagradable“, “Laura tens tota la raó“, “Carmen l’alcohol no és bo“, “No té vergonya“, “Carmen és tan falsa que no sap el que diu“, “Molt bé Laura, aquesta dona que se’n vagi a la merda” o “Carmen Lomana va de culta“. Aquests són alguns dels missatges que els usuaris de Twitter, a favor de Laura Fa, li han fet arribar a través de les xarxes socials durant la tarda del dijous 7 de setembre. I és que no tot val per causar bona imatge i guanyar seguidors. L’experta en moda ho ha intentat amb la brutal agressió homòfoba, no “homòfona“, i li ha sortit malament. Molt malament. Laura Fa 1, Carmen Lomana 0.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *