Laura Fa acaba de rematar Lydia Lozano: “lo nuestro es irreconciliable”

L’entrevista final de Rocío Carrasco amb motiu del final del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha deixat una col·laboradora tocada de mort: Lydia Lozano. Era la convidada “sorpresa” de la nit, en ser una de les periodistes que més mal va fer Rociíto durant anys i panys, comprant totes i cadascuna de les versions que li servia en safata Antonio David, sense contrastar cap ni una informació. L’abc del periodista, vaja, i el mal endèmic de Lozano. La canària ha hagut de penedir-se dels seus actes i paraules, però a l’hora de la veritat, quan la tenia davant seu, l’orgull va fer-la patinar una vegada més. En comptes de demanar disculpes sinceres, va signar un discurs inconnex “marca de la casa”, desviant l’atenció i culpabilitzant la víctima Carrasco de no haver-la convençut prou. Una actuació que va provocar el toc de Pilar Rahola en directe i un article demolidor de Laura Fa. No va ser, però, l’única manifestació contra la Lydia per part de la tertuliana catalana: també va fer un directe a Instagram amb Núria Marín en el que la deixava com a un drap brut.

Núria Marín i Laura Fa posant a parir Lydia Lozano / Telecinco

Rocío Carrasco i Lydia Lozano / Telecinco

La Laura no entén el comportament de la seva companya de ‘Sálvame‘, i com que la seva relació passa pel seu moment més baix, tampoc es talla gens ni mica. I, és clar, Lozano se sent ferida, humiliada, ridiculitzada, Es considera un tòtem de la casa i encaixa molt malament les crítiques. Per això les paraules de la catalana l’han ofès fins al punt de no voler tornar a saber res d’ella. Cosa que és recíproca: la Laura l’ha posada al sac d’altres enemics íntims amb els que comparteix plató cada setmana, com Kiko Matamoros​. Ara bé, sí que comparteixen una cosa: el diagnòstic de la situació. “Es irreconciliable“, han dit les dues durant el programa d’aquest dilluns. Les cares, però, són ben diferents: mentre que a Fa li rellisca l’enuig de Lozano, aquesta última no pot dissimular la cara de pomes agres. I així s’ha passat tot el programa, el típic xou de la veterana periodista quan les coses li van malament. 

Clica per sentir les paraules d’una i altra:

Laura Fa, Lydia Lozano i Carlota Corredera / Telecinco

El problema és que a Telecinco, per molt que intentin vendre’ns una altra cosa, prima el xou sobre la resta de coses. I la manca de professionalitat i credibilitat de la Lydia, demostrada en desenes d’ocasions, és un dels ganxos del programa. L’atonyinen, però sempre se’n surt “de rositas. Si passés tot el contrari, la Laura no arriba ni a trepitjar Mediaset. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *