Categories
E-NOTICIES.COM

Laura Borràs aplaudeix crítiques a “l’estètica” d’Anna Grau

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha donat un ‘like’ des del seu compte de twitter a un comentari on es criticava “l’estètica” de la diputada de Ciutadans, Anna Grau.

 

Borràs, el novembre del 2020, va acusar el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, de “masclisme” quan aquest va criticar la seva estètica amb “jaquetes de 1.000 euros” i “bosses de Michael Kors”.

Més enllà del soroll antic del masclisme i del populisme que han fet acte de presència des d’avui mateix (ja és curiós), miro de fer política i rendició de comptes explicant-vos per què vam presentar i defensar aquesta esmena a la totalitat. I, sobretot, sense equivocar l’enemic.

— Laura Borràs ???? (@LauraBorras) November 12, 2020

En aquest sentit, Gemma Pascual, escriptora i vocal de la Societat Catalana de Pedagogia -filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC)- ha penjat una fotografia de Grau a la cambra catalana, juntament amb el comentari “ni ètica ni estètica”. Laura Borràs ha donat un “m’agrada” a l’esmentat comentari.

Roger Pinart, tinent d’alcalde a Port de la Selva i que pertany al mateix partit que Borràs, va acusar la diputada de Ciutadans de semblar una prostituta de “qualsevol club de la Jonquera”.

Després d’aquest comentari, Anna Grau ha escrit irònicament “gràcies a @susannasegovi, @aescarp, a l’equip de la consellera de Feminismes, @taniaverge i a tots els diputats i diputades de diversos grups que m’han donat suport contra els atacs barroers i masclistes de la ultradreta catalana que sempre tira la pedra i amaga la mà…”.

??Gràcies a @susannasegovia, @aescarp, a l’equip de la consellera de Feminismes, @taniaverge i a tots els diputats i diputades de diversos grups que m’han donat suport contra els atacs barroers i masclistes de la ultradreta catalana que sempre tira la pedra i amaga la mà… pic.twitter.com/GtJlKfvGxP

— Anna Grau (@annagrauarias) September 8, 2021

 

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *