L’Aula taller construeix un hotel d’insectes per al comú de La Massana

Per celebrar el Dia Mundial de la Biodiversitat el comú de La Massana va fer un encàrrec a l’Aula taller: la construcció d’un hotel d’insectes. Els joves han realitzat el projecte de forma global, dins l’apartat de programes solidaris. S’instal·larà  la infraestructura a algun dels recorreguts interpretatius del Parc Natural del Comapedrosa.

Els joves, per poder fer correctament el treball, han hagut de fer una recerca sobre els materials que s’havien d’utilitzar en base als insectes que haurà d’acollir l’hotel, l’estudi de l’obra i la seva realització. El Rubén, l’Adam, l’Adrià, l’Iker i el Marc, conjuntament amb els educadors de l’Aula Taller, Ramon Grífol i Lara Torrent, han fet entrega avui de la infraestructura al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde, i a la directora del departament, Eva López.

Gueimonde ha agraït la feina dels joves i ha assegurat que l’hotel serà una eina per estudiar la biodiversitat. L’estructura té unes dimensions de 170x60x35, és de fusta i a dins s’hi ha distribuït diferents materials: pinyes per als crisòpids, canyes i troncs per les abelles i vespes, escorces per les marietes i totxos pels escarabats i insectes que busquen més la calor. En els pròxims dies quedarà instal·lada i se senyalitzarà perquè els visitants del parc la puguin veure.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *