L’Atlètic torna a perdre contra el Chelsea (2-0) i s’acomiada de la Champions

L’Atlètic de Madrid ha caigut contra el Chelsea per 2-0 a la tornada dels vuitens de final de la Champions League i ha quedat eliminat de la màxima competició continental.

L’equip del cholo Simeone necessitava remuntar el 0-1 del partit d’anada, un objectiu que a l’hora de la veritat ha resultat ser impossible, ja que el Chelsea, molt ben situat sobre el terreny de joc, s’ha defensat amb solvència, per generar perill a l’espai, amb Havertz, Werner i Ziyech.

Chelsea Atlético EFEEls jugadors del Chelsea, celebrant el gol de Ziyech / EFE

Ziyech avança el Chelsea i Emerson arrodoneix el triomf

Davant d’aquesta situació, l’Atlètic ha optat per intentar fer el partit llarg, mantenir el 0-0 per intentar igualar l’eliminatòria quan arribés el cansament dels blues. El pla, però, se n’ha anat en orris al minut 34, quan una combinació entre els tres atacants del Chelsea ha acabat amb l’1-0, de Ziyech.

Chelsea EFE

El Chelsea ha estat molt superior a l’Atlètic de Madrid / EFE

Després del descans, l’Atlètic ha intentat fer una passada endavant, però en cap moment ha fet la sensació que pogués donar-se la remuntada. Només als instants finals, ja a la desesperada i amb els de Simeone amb 10 per l’expulsió de Savic, han arribat les ocasions, de Dembélé i de Joao Félix. Qui ha tornat a marcar, però, ha estat el Chelsea, ja en el descompte, en un contraatac finalitzat per Emerson.

El Bayern, sense compassió de la Lazio

A l’altra eliminatòria de la jornada, el Bayern també ha tornat a superar el seu rival, la Lazio, per 2-1, a la qual ja havia vençut a l’anada per 1-4. Malgrat tenir la classificació molt encarrilada, els bavaresos han sortit a totes, i amb gols de Lewandowski, de penal, i de Choupo-Moting han fet encara més àmplia l’avantatja. Ja al tram final, Parolo ha marcat el gol de l’honor.

Bayern Lazio Lewandowski EFE

Lewandowski, superant Pepe Reina des del punt de penal al Bayern-Lazio / EFE

El Chelsea i el Bayern, doncs, completen el bombo dels quarts de final, on ja estaven el Liverpool, el PSG, el Manchester City, el Porto, el Reial Madrid i el Borussia Dortmund. Divendres, el sorteig, ja sense condicionants.

Imatge principal: l’àrbitre del Chelsea-Atlètic, expulsant Savic per una agressió / EFE

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *